Speltips Juventus Lazio

Speltips Inter – Juventus 17/1: 2,10 gånger pengarna

Rasim Reiz rekar med odds inför kvällens toppmöte mellan Inter och Juventus i Serie A den 17 januari 2021.

Derby d’Italia står på schemat när Inter-Juventus drabbar samman ikväll!

Det är verkligen mycket som står på spel ikväll när Juventus gästar San Siro för en riktig toppmatch i Serie A. Ett möte med en rivalitet som hade fått San Siro att gunga med en fullsatt arena. Det är nya tider, utan publik, men hatet och rivaliteten består.

Gästerna Juventus kommer till den här matchen med en fin form. 4 segrar av 5 senaste och formstarkast tillsammans med Atalanta i Serie A. Cristiano Ronaldo har vilat sig i form och avstod att spela i cupen i veckan. Kulusevski har hittat formen och kan få starta ikväll när Dybala är skadad och missar matchen.

Juventus har tagit upp jakten på Milan och ska man ha någon chans på Serie A samt sätta press på Milan så är det exakt den här matchen som ska vinnas. Juventus har en tendens att höja sig i stormatcherna och med Cristiano Ronaldo framåt, så vet vi att Juventus har väldigt goda chanser att ta med sig alla poäng ikväll. Ikväll får man klara sig utan De Ligt, Dybala, men man har väldigt bra ersättare som är i form och kommer inte påverka alldeles för mycket.

Hemmalaget drabbade samman mot Roma senast i ligan och lyckades få med sig 2–2 hem till Milano. Innan dess förlorade man överraskande mot Sampdoria med 2–1 så formen är lite sisådär och man har haft svårt mot Juventus under åren där 5 av senaste 8 matcherna slutat med en seger för den gamla damen från Turin. Man står inför en tuff uppgift, och vill sannerligen hålla Juventus bakom sig i tabellen. Senast lagen möttes drog Juventus det längsta strået och vann med 2–0 och ett Inter hade då inte mycket att sätta emot. Det är ett annat Inter idag, men väldigt mycket kvalite över hela laget, framförallt i Lautaro Martinez och Romelu Lukaku längst fram som kommer göra det jobbigt för Juventus under kvällens match.

Rasim Reiz speltips i Serie A

Jag tror vi får se en tuff match, med en hel del kamp där båda lagen går för en seger men där Juventus kommer ösa på ju längre matchen lider vid ett likaläge eller underläge.

Tittar vi på spelmarknaden så är det Inter som är favoriter att vinna matchen, vilket jag inte riktigt håller med, så värdet finns helt klart i att spela Juventus, men som sagt är det en svår match som kan sluta hur som helst.

Jag har en känsla av att ikväll kommer Cristiano Ronaldo kliva fram och vara en avgörande faktor som så många gånger förut i stora matcher.

Jag väljer att klicka i att Cristiano Ronaldo gör mål i matchen till 2,10 gånger pengarna hos Betsson!

Nu lutar vi oss tillbaka för en riktig fight i 90 minuter!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Cristiano Ronaldo målskytt
Odds: 2,10
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, söndag 17 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: