Streama Milan Inter

Speltips Inter – Juventus 24/10: Derby d’Italia

Supersöndagen från Italien avslutas med inget mindre än Derby d’Italia mellan Inter och Juventus.

Som grädden på moset till en fantastisk fotbollssöndag bjuds vi på ett av Serie A:s mest klassiska möten då Inter tar emot Juventus på San Siro sent på kvällen. De regerande mästarna möter laget som dominerat italiensk fotboll under det senaste decenniet i en match med mycket på spel.

Inter åkte på sin första förlust i ligaspelet på mycket länge då de mötte Lazio förra helgen på Stadio Olimpico där de förlorade med 1-3 efter en mycket dramatisk och hetlevrad match där de gula korten flög kors och tvärs.

Därmed halkade de efter Napoli och Milan i toppen som nu har en ganska bra lucka ned till Inter och som dessutom kan växa ytterligare nu när de sistnämnda ställs mot väldigt tufft motstånd i helgen.

Simeone Inzaghi har i alla fall fullt manskap inför stormatchen, men har inte direkt något bra facit mot Massimiliano Allegri under sin tid i Lazio. Men kanske har han något äss i rockärmen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Juventus framgångar stavas Allegri

Den gamla damen har återigen kommit upp på benen efter en bedrövlig start på ligaspelet. Utan tvekan så sneglar både Napoli och Milan fortfarande över axeln när Juventus nu inlett sin klättring i tabellen, trots att de har hela tio poäng upp till ligaledarna.

Allegri verkar återigen har fört tillbaka vinnarmentaliteten in i Juventus, och även om det är en svagare upplaga av Bianconeri än vad vi har sett på flera år så går de återigen att känna igen och ser redan bättre ut än vad de gjorde under fjolårssäsongen under Andrea Pirlo.

Allegri har flyttat ned positionerna rejält och detta Juventus har ett mycket lägre utgångsläge än sin fjolårsmotsvarighet. De spelar på klassiskt italienskt vis med en oerhört stark defensiv och gör det väldigt bra. Juventus har nu fyra raka 1-0-segrar i tunga matcher. Chelsea, Torino, Roma och Zenit har alla fått gå lottlösa mot den gamla damen som fortsätter att plocka trepoängare även när de inte spelar bra.

Detta Juventus har nog fortfarande en växel till att lägga in och man ska absolut inte utesluta att de blandar sig in i toppstriden framöver. Inzaghi har precis som tidigare med sitt Lazio visat upp en del defensiva brister i Inter som Juventus borde kunna utnyttja. Jag tror att Inter kommer att få det väldigt svårt mot ett lågt stående Juventus, då deras styrka från förra säsongen fortfarande ligger i snabba och vassa omställningar.

Inter är favoriter inför matchen hos spelbolagen, men i min bok så är det snarare Juventus som har en svag fördel med den mycket skicklige Allegri vid rodret. Jag förväntar mig en matchbild som borde passa Juventus och därmed spelar vi på den gamla damen med insatsen tillbaka vid oavgjort för 2.45 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus – Draw no bet
Odds: 2.45
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: