Streama Milan Inter

Speltips Inter – Torino 22/12: Går som tåget

Inter har nu säkrat sin plats som vintermästare i tabelltoppen men har en chans att dra ifrån då Torino gästar San Siro.

Då Atalanta föll tungt mot Roma i förra omgången med 1-4 så är det inte längre något snack om vilket lag som är Italiens formstarkaste. Inter går verkligen som tåget och Simone Inzaghi verkar ha fått pusselbitarna att falla på plats under hösten.

De har nu sex raka vinster i ligan och har inte ens släppt in mål på de fem senaste. Under december har de fullkomligt kört över motståndet oavsett om det har varit Roma på Stadio Olimpico eller Cagliari och Salernitana som de mött i de två senaste omgångarna.

Trots att det länge såg väldigt tufft ut att försvara titeln från i våras då Napoli och Milan stack iväg rejält under säsongsinledningen så har Inter återigen trätt fram som Italiens starkaste lag. Detta trots att de förlorade Antonio Conte, Romelu Lukaku och Achraf Hakimi under sommaren.

Inför mötet med Torino så får de klara sig utan den hyllade Nicolò Barella på mittfältet, men som de har visat många gånger under säsongen så har de tillräckligt med djup ändå för att klara sig fint utan enskilda spelare.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Torino har klarat sig utan sin stjärna

Il Toro har klarat sig bra under säsongen och ligger på tionde plats vilket ungefär där man hade förväntat sig. Att de har lyckats ta sig dit utan både Andrea Belotti och Simone Verdi är dock desto mer imponerande då båda har dragits med skador under nästan hela hösten och då det är väldigt tunga offensiva avbräck för en klubb som Torino.

Andrea Belotti har varit fenomenal under tidigare säsonger men de har lyckats sprida ut målskyttet en del under hösten och Antonio Sanabria har gjort ett godkänt jobb i hans frånvaro. Med det sagt så är det bara de fem klubbar som befinner sig i botten som har gjort färre mål vad Torino har, de har främst överlevt på sin starka defensiv som är tredje bäst i Serie A såhär långt.

Den kommer dock att testas rejält mot Inter på San Siro då Inter ligger överlägset i toppen på flest gjorda mål, tio mål över Atalanta som är på andra plats i den statistiken. Inter är såklart storfavoriter nu på onsdag, men det raka spelet får man inte särskilt mycket utdelning för.

Med tanke på vilka offensiva avbräck som Torino har samtidigt som Inter har vunnit utan att släppa in mål i fem raka matcher så anser jag att ett spel på att Inter vinner mot noll för 2.20 hos 888sport är som hittat till den här matchen.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter vinner mot noll
Odds: 2.20
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: