Speltips Torino Juventus

Speltips Juventus – Genoa 5/12: Kulusevski kan starta

Helgens Serie A avslutas med mötet mellan Juventus och Genoa i Turin under söndagskvällen.

Den gamla damen haltar än, men har en gyllene chans att plocka upp sin andra raka seger mot ett svagt Genoa under söndagskvällen. Juventus befinner sig i nuläget i den stora klungan av lag bakom Atalanta som har fjärdeplatsen i ett järngrepp för tillfället.

I Bianconeri har trots en väldigt medioker säsong hittills ändå haft en rätt bra period bakom sig resultatmässigt – ifall man ser till årets förutsättningar. De har vunnit tre av sina fyra senaste matcher med tunga trepoängare mot Fiorentina och Lazio på varsin sida landslagsuppehållet. Deras enda förlust under perioden har kommit hemma mot just Atalanta, vilket gjorde att hoppet om en Champions League-plats fick sig en rejäl törn.

Jämför man med slutet på oktober, där de tog en poäng på tre matcher med två raka förluster mot Sassuolo och Hellas Verona, så verkar Juventus trots allt vara på banan igen i ligan. Däremot vittnar deras förnedrande 0-4-förlust borta mot Chelsea om att det trots allt är långt ifrån samma Juventus som vi är vana vid den här säsongen.

Mot Genoa lär de i alla fall ha väldigt goda chanser att återigen ta en viktig vinst och kanske ta sig förbi Roma på femteplatsen som ställs mot Inter under lördagskvällen. Att både Álvaro Morata och Paolo Dybala, som har varit iskall, fanns med i målprotokollet senast mot Salernitana var också goda nyheter inför framtiden. De båda måste växla upp nu, särskilt som Federico Chiesa har ådragit sig en skada. Kanske kan det dock öppna upp för en start för Dejan Kulusevski, vilket ger matchen lite extra krydda för svenskar hemma i TV-soffan.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har inte blivit någon Sjevtjenko-effekt

Gästerna Genoa ser ut att gå ännu en tuff säsong till mötes då de är fast under strecket efter femton spelade omgångar. De var förskonade från nedflyttningsstridens lidande under fjolåret med ser återigen ut att vara tillbaka där de så ofta befunnit sig under senare år.

Efter en period med sex kryss och två förluster på åtta matcher så fick tränare Davide Ballardini lämna sitt tränaruppdrag för Genoa – det var inte första gången som klubben visade den gode Ballardini dörren. Istället fick Andrij Sjevtjenko chansen att ta över under landslagsuppehållet, men det har hittills inte gett önskad effekt.

Motståndet har förvisso inte varit det lättaste med matcher mot Roma, Udinese och Milan i den ordningen, men de har hittills bara fått med sig en poäng mot Udinese under sin nya tränare. Anmärkningsvärt nog så har klubben inte gjort ett enda mål sedan han tog över samtidigt som deras defensiva problem inte verkar ha blivit märkbart bättre. Under Ballardini fungerade åtminstone offensiven.

Nu väntar ännu ett tufft möte borta mot Juventus där förhoppningarna om poäng är väldigt låga. Det är nästa veckas derby mot Sampdoria som är rödmarkerat i almanackan för Genoas del – det är svårt att nog understryka vikten av fredagens derby.

Juventus som bara har släppt in ett mål på deras fyra senaste ligamatcher möter alltså Genoa som inte har gjort något på sina senaste tre. Då Juventus inte själva har lagt tre mål eller mer i någon ligamatch sedan slutet av september så känns en kombination av att Juventus vinner och att det blir under 3,5 mål som väldigt spelvärd för nära tvåan. Hos Campobet hittar ni spelet för 1.96 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus vinner & under 3,5 mål
Odds: 1.96
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: