Speltips Juventus Lazio

Speltips Juventus – Lazio 6/3: Rakt spel från tungviktsmötet

Storklubbarna Juventus och Lazio drabbar samman i lördagens avslutande match från Serie A och här har vi hittat i alla fall ett av dagens bästa speltips. Har vi en favorit att lita på eller en skräll runt hörnet?

Juventus - Lazio

Serie A
Rygga spelet!
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här

En nervkittlande batalj från Italien och Serie A väntar oss. Två rivaler och storklubbar. Tre tunga poäng – Juventus i deras desperata jakt på att komma tillbaka in i striden om Scudetton på allvar och Lazio i deras kamp om att erhålla en plats ut i Europa, förstås helt Champions League.

Givetvis hade det varit en helt annan sak med fullsatta läktare och den tillhörande festen, men nu har vi samtidigt blivit vana med hur det ser ut och det skulle onekligen kunna hetta till ute på planen ändå. Det är trots allt mycket på spel.

För Juventus finns det bara ett utfall som duger: att vinna. Efter en tuffare period har de fått upp farten lite, även om 1-1-krysset mot Hellas Verona häromveckan var en besvikelse. Senast krossades dock Spezia med 3-0 och för mindre än ett par veckor sedan värjdes Crotone undan med samma siffror.

Lazio? De har haft ett par riktigt tuffa veckor. Åkte på en förlust i bortamötet mot Bologna senast och är i praktiken redan ute ur Champions League-slutspelet sedan 1-4-resultatet hemma i första mötet mot Bayern München dessförinnan. Tungt.

Juventus vinner

Med tanke på hur illa det sett ut för Lazio på sistone, är det svårt att inte lockas av siffrorna på Juventus till rådande siffror. “Den gamla damen” må haft en tuff säsong så här långt, i alla fall med hänsyn till vad man förväntas leverera, men är alltjämt starka och inte minst på hemmaplan. Sex raka vunna i seriespelet.

När Lazio då visat upp en så pass stor svaghet i deras senaste matcher, är känslan stark: att det ska vara klar fördel för Juventus.

Allt över 1,80 duger för ett spel på den raka ettan, värderar vi det till. Nu får vi 1,95 x såsen hos LeoVegas och det plockas direkt. Risk för dropp till närmare avspark – vi rekommenderar därför att skynda, fynda!

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kr gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus vinner, rak etta
Odds: 1,95
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: