Speltips Juventus Milan 12 juni 2020

Speltips Juventus – Sassuolo 10/1: Rasim rekar högt odds

Rasim Reiz rekar inför mötet mellan Juventus och Sassuolo i Serie A söndagen den 11 januari 2021. Blir det andra raka i helgen?

Juventus - Sassuolo

Serie A
Hämta bonusen!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Söndagen avslutas med en riktigt trevlig match på Allianz Stadium där Juventus tar emot Sassuolo.

Hemmalaget har verkligen hittat tillbaka till att börja vinna matcher. En viktig vinst mot Milan senast med 1–3 och stabila 4–1 mot Udinese därförinnan. Andrea Pirlos mannar har satt kurs mot serietoppen. Flera spelare i Juventus som har hittat formen, Cristiano Ronaldo och Federico Chiesa är i slag och kan avgöra matcher på egen hand. Den sistnämnde med två mål mot Milan. Det är två matcher kvar tills man ställs mot Inter på bortaplan och man måste maximera sin poängskörd innan årets viktigaste match.

Juventus saknar endast Cuadrado Alex Sandro som fortfarande har Covid-19. Alvaro Morata är skadad och tveksam inför kvällens match, tror inte han var aktuell för startelvan oavsett. Andrea Pirlo kan verkligen ställa upp med en bra elva. Wilson Mckennie i målprotokollet senast kan få starta ikväll och det är en spelare som Juventus kommer ha mycket nytta framöver med.

Gästerna Sassuolo ligger endast 1 poäng efter Juventus i tabellen och har den här säsongen verkligen varit ett utropstecken. Roberto De Zerbi har imponerat med sina taktiska kunskaper och det offensiva spelet har varit riktigt kul att titta på, men samtidigt har man läckt bakåt när man mött bättre lag. Fick ej rejäl snyting av Atalanta när man förlorade med hela 1–5. Vinst mot Genoa senast. Man saknar Domenico Berardi och det är tungt avbräck då han stått för en hel del mål framåt men också är en ledartyp som behövs på planen.

Dagens bästa speltips

Senaste två mötena lagen emellan har slutat oavgjort, 2-2, 3-3 är inte bara mål i massor men också väldigt underhållande matcher. Jag tror vi får se något liknande när lagen drabbar samman ikväll. Offensivt spel, där Juventus måste vinna och ett Sassuolo som alltid bjuder upp till dans.

Juventus är ju storfavoriter i den här matchen, allt annat än en seger vore förödande för den gamla damen från Turin.

Slänger vi en titt på spelmarknaden så är oddset väldigt lågt för en hemmaseger och det är förståeligt, därför har jag hittat ett trevligt spel på asian handicap. Jag tror Juventus vinner den här matchen då man är alldeles för bra och kommer gå för fullt och man bör göra det med några måls marginal tycker jag.

Jag väljer att spela Juventus -1,5 till 2,06 hos Bet365, vilket är ett väldigt bra odds med tanke på förutsättningarna!

Önskar er en trevlig söndag!

Speltips:

Speltips: Juventus -1,5
Odds: 2,06
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, söndag 10 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: