28 februari 2017 Juventus Napoli

Speltips Juventus – Sassuolo 27/10: Formstarka

Ett formstarkt Juventus tar emot Sassuolo i den tionde omgången av Serie A. Matchen spelas onsdagen den 27 oktober 2021 med avspark kl 18.30.

Juventus inledde Serie A-säsongen knackigt men har den senaste tiden hittat en stabilitet. Det blev visserligen ”bara” 1-1 i toppmötet mot Inter i söndags men inför den matchen hade man sex raka segrar med Champions League inräknat.

Framförallt har man hittat rätt i sin defensiv på sistone då man hållit nollan i fyra raka matcher inför mötet mot Inter. Man var också ganska defensivt inriktade i den här matchen där Inter tog kommandot. Deras tidiga 1-0-ledning stod sig fram till den 89:e minuten då inhopparen Paolo Dybala kvitterade på straff.

Den poängen ger att man står på 15 poäng efter nio matcher i Serie A. Nu väntar så ett Sassuolo som är fyra poäng bakom efter att man besegrat Venezia med 3-1 i lördags.

Sassuolo har varit en uppstickare de senaste säsongerna och från och med den här säsongen leds laget av Alessio Dionisi. Förra säsongen slutade man på en åttonde plats i Serie A och det är en tuff utmaning att fortsatta hålla den höga nivån.

På Sassuolos skadelista finns Djuricic och Obiang medan Juventus får klara sig utan Bernardeschi och Kean.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Juventus är på rätt väg

Massimo Allegri förfogar inte över en trupp som skrämmer slag på sina motståndare den här säsongen men han är en skicklig tränare och den senaste tidens prestationer talar för att man är ett lag som kan utmana om Scudetton. Napoli och Milan har dock redan hunnit skaffa sig ett ganska bra försprång och på hemmaplan mot Sassuolo är tre poäng förstås det enda som är gott nog.

Mycket talar också för att man kommer lyckas med det. Förra säsongen vann man båda mötena mot Sassuolo med 3-1. Därtill har man inte förlorat mot Sassuolo på elva raka matcher och av dessa har man vunnit nio.

Inför mötet mot Inter hade Juventus fyra raka 1-0-segrar, vilket säger en del om att det är starkt försvarsspel, disciplin och hårt arbete som ligger bakom den resultatmässiga uppryckningen. Offensivt har man inte briljerat och ser man till laget på pappret är det inte heller så förvånande.

Att Allegri är krävande vad gäller ovan nämnda bitar har, om inte annat, Dejan Kulusevski fått erfara. Han har fått sparsamt med speltid så här långt men mot Inter i söndags fick han förtroende från start. Det är dock tveksamt om hans insats där innebär att han kommer starta den här matchen, sannolikt kommer Dybala ta rollen som släpande anfallare.

Hursomhelst har Juventus hittat ett vägvinnande spelsätt och jag tror att Sassuolo kommer få det svårt här. Mitt spel blir Juventus -1 (asian handicap) till 1.67 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus -1 (asian)
Odds: 1.67
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30, onsdag 27 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: