Speltips Juventus Milan 12 juni 2020

Speltips Juventus – Udinese 3/1: Måstematch

Juventus har inte råd att inte gå för tre poäng hemma mot Udinese i Serie A söndagen den 3 januari 2021. Ska man börja året med en vinst?

Det har varit lite välbehövlig vila för italienska spelare, ledare och andra engagerade i fotbollsklubbarna över jul och nyår. Men nu är spelarna tillbaka hemma i Italien, hemma hos sina klubbar, och kan återuppta seriespelet.

Juventus spelar direkt hemma mot Udinese i ett möte där man gäller som enorma favoriter på förhand och där tabelläget gör att man inte har råd att halka.

Om det är någonting vi har lärt oss av den här säsongsinledningen är det att man har en tendens att halka lite för mycket, och att det resultatmässigt inte varit en säsongsinledning som är sig lik jämfört med hur Juventus brukar vara.

Med det sagt har man sett aningen bättre ut på slutet, man har fått igång Cristiano Ronaldo och kanske är det vi ser nu hur Andrea Pirlo sakta men säkert växer in i den tuffa rollen som ansvarig för Den Gamla Damen. Det är bara naturligt att sådant tar tid.

Serie A är tillbaka

Juventus har Juan Cuadrado avstängd efter det röda kortet mot Fiorentina, ett rött kort som försatte Juventus i ett riktigt prekärt läge den gången. Vi kan väl tänka oss att Andrea Pirlo är irriterad fortfarande och kanske inte ens hade velat spela med honom ens om det var möjligt.

I bortalaget är skadelistan betydligt längre och den trupp som Udinese har att tillgå känns aningen tunn, även om startelvan som kan sättas på banan är bra. Mato Jajalo, Nahuel Molina, Bram Nuytinck, Stefano Okaka och Gerard Deulofeu kommer inte att spela. Det gör inte heller den avstängde Rodrigo Becao.

Udinese har tre raka matcher utan vinst, men har annars en ganska bra inledning på säsongen. Det måste man ta och säga.

Juventus föll tungt sist, men behöver höja sig här. Det finns en hel del som pekar på att man kommer att kunna göra det, men en utklassning, verkligen?

Udinese +1,5 spelas till 1,68 gånger smeten hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: Udinese +1,5
Odds: 1,68
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20.45, söndag 3 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: