Speltips Torino Lazio 30 juni 2020

Speltips Lazio – Fiorentina 27/10: Öppen matchbild

Lazio är en poäng efter Fiorentina och båda lagen är i behov en seger för att haka på i toppen av Serie A. Matchen spelas onsdagen den 27 oktober 2021 med avspark kl 20.45.

Lazio har blandat och gett så här långt och inför den tionde omgången av Serie A står man på 14 poäng. I söndags åkte man på en rejäl törn då man föll med hela 4-1 borta mot Verona. I omgången dessförinnan hade man besegrat Inter med 3-1, vilket är ett exempel på hur man har pendlat i prestationer så här långt.

Av de fyra senaste matcherna har man vunnit varannan och förlorat varannan. Man vann Rom-derbyt mot Roma med 3-2 men föll i omgången därefter med 3-0 mot Bologna.

Maurizio Sarri har med andra ord en del kvar att jobba med innan bitarna sitter. Framförallt behöver man höja lägstanivån.

När man nu tar emot ett Fiorentina som är en poäng före i tabellen lär det krävas en uppryckning. Vincenzo Italianos Fiorentina har dock inte heller varit felfria men man kommer i alla fall från en solid insats hemma mot Cagliari i söndags där man vann med 3-0.

Inför den matchen hade man emellertid två raka förluster. Man föll med 2-1 hemma mot Napoli och därefter med 1-0 borta mot Venezia. Fiorentina har så här långt fem vinster och fyra förluster och ingen match har slutat oavgjort.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med styrkan i offensiven

Vi har alltså att göra med två lag som är en aning oberäkneliga. Högstanivån är utan tvekan hög hos både Lazio och Fiorentina och de har helt klart potential för att kunna utmana i den absoluta toppen av Serie A. Båda lagen har också nya tränare för säsongen, vilket mycket väl kan vara en orsak till att prestationerna och resultaten varit blandade.

På hemmaplan är Lazio favoriter inför det här mötet. En rak etta ges till ett odds omkring 1.92 gånger insatsen.

När lagen senast möttes vann Fiorentina med 2-0 i Florens men dessförinnan hade Lazio en svit på 8 raka matcher utan förlust lagen emellan. På hemmaplan vann man med 2-1 förra säsongen.

På de flesta sätt ser dock förutsättningarna väldigt jämna ut inför det här mötet. Fiorentina har något väldigt bra på gång och om de får behålla sin guldkalv Dusan Vlahovic, som hittills gjort fem ligamål, säsongen ut bör man kunna ta sin bästa placering på mycket länge.

På pappret och i tabellen är det jämnt mellan lagen och så lär det nog bli även i den här matchen. Båda lagen spelar en offensivt inriktad fotboll och jag tror på en jämn men öppen matchbild.

Lazio gick mållösa senast men det har jag svårt att se att man kommer göra här. Man har gjort 19 mål på 9 matcher samtidigt som man också har släppt in så många som 17.

Mycket talar med andra ord för att det kommer göras en del mål i den här matchen och mitt spel blir därför över 2.5 mål totalt till 1.70 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.70
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, onsdag 27 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: