Speltips Atalanta Lazio 24 juni 2020

Speltips Lazio – Fiorentina 6/1: Ångestmöte

Av lite olika skäl står det ångest på tapeten när Lazio spelar hemma mot Fiorentina i italienska Serie A denna onsdag den 6 januari 2021.

Lazio - Fiorentina

Serie A
Spela här!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Den som älskar italiensk fotboll kommer med all säkerhet ha att göra på onsdagen, och det faktum att det trots allt är en röd dag hemma i Svedala gör att många kan bänka sig i tv-soffan under hela dagen.

Det börjar med matcher tidigt på eftermiddagen, fortsätter med tidiga kvällsmatcher och avslutas sedan med det intensiva mötet mellan Juventus och AC Milan. Nu kommer i för sig ingen Zlatan Ibrahimovic till spel där, men visst är det ett mäktigt möte att få bevittna? Och en mäktig dag att sätta tänderna i?

Som en fin liten aptitretare inför allt som komma skall lockar det inte minst med mötet i Rom där SS Lazio får besök av Fiorentina, två lag som är i stort behov av poäng.

SS Lazio har den uttalade målsättningen att slåss om Europaplatser och det faktum att man nu har gått vidare till Champions League-slutspel har förmodligen givit mersmak. Men för att kunna bygga vidare på det hade man behövt ta sig till Champions League-gruppspelet igen nästa år.

Som det ser ut nu kan det bli tufft, med fem poäng upp (som troligen blir åtta poäng när tabellen inte haltar) till fjärdeplatsen. Det är ingen omöjlighet, men det gäller att vinna matcherna som man ska vinna helt enkelt.

Fiorentina går inte att läsa

Efter en fullkomligt horribel säsongsinledning ser det allt bättre ut för Fiorentina nu på slutet och känslan är att man äntligen har någonting på gång igen. Det hela kulminerade såklart med vinsten borta mot Juventus, 0-3, precis innan jul. Även om en tidig utvisning hjälte till den gången.

Men att man nu har fyra raka matcher utan förlust har gjort att Fiorentina kunnat klättra i tabellen igen och att man nu ligger på ganska säker mark.

I sina bästa stunder kan Fiorentina vinna mot vilket lag som helst, men i sina sämsta släpper man in alldeles för enkla mål, känns helt döda framåt och känns omotiverade. Det hela personifieras av Franck Ribery som ibland lurar mig att han är bäst i hela serien, och lite för ofta lurar mig att han borde lagt av för flera år sedan.

Båda lagen göra mål spelas till 1,80 gånger såsen hos bet365.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:00, onsdag 6 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: