28 februari 2017 Juventus Napoli

Speltips Lazio – Juventus 20/11: Stormatch i Rom

Lazio tar emot Juventus på Stadio Olimpico under lördagskvällen i vad som kan bli en väldigt intressant match.

Serie A-helgen bjuder på ett par riktigt intressanta stormöten och först ut är matchen mellan Lazio och Juventus under tidig lördagskväll. Det är två lag som redan har hunnit ha höga toppar och djupa dalar prestationsmässigt trots att det är tidigt på säsongen. Men båda lagen har fortfarande häng på Champions League-platserna då Lazio ligger femma och Juventus befinner sig på åttonde plats efter tolv spelade omgångar.

Biancocelesti kunde bekvämt städa av Salernitana hemma inför landslagsuppehållet och ta en viktig trepoängare, något som inte har känts som en självklarhet i någon match hittills för Lazio. De har haft en hög högstanivå när Maurizio Sarris spel har börjat sitta och de har haft ett fint facit mot andra topplag där de bland annat redan har hunnit slå Inter och Roma.

Men de har också hunnit med en rad plattmatcher mot bland annat Bologna (0-3) och Hellas Verona (1-4). Det har dock främst varit på bortaplan som de har haft problem. Hemma på Stadio Olimpico har de tagit 16 av 18 möjliga poäng, medan motsvarande siffra på bortaplan bara är fem poäng.

Trots Lazios starka facit hemma så är de dock inte alls lika farliga framåt utan Ciro Immobile som har fått stå över Italiens två senaste matcher under landslagsuppehållet och är tveksam till spel här. Sarri påstår i en intervju att skadan i sig inte är någon fara och att han är spelklar, men att han ska gå igenom fler undersökningar så att det inte är någon risk att förvärra något.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Juventus ser inte ut som de gjort tidigare år

Gästerna lyckades efter en horribel säsongsinledning få säsongen på rätt spår igen såg det ut som, men återigen har resultaten svajat och inte alls mött de förväntningar som man har på en klubb som Juventus.

Även om de vann nu senast mot Fiorentina då Juan Cuadrado avgjorde sent i en match där de fick avsluta med en man mer, så hade de dessförinnan tre raka matcher i ligan utan seger. Bland annat förlorade de mot både Hellas och Sassuolo efter att ha kryssat mot Inter i Derby d’Italia efter en billig straff i matchens döende minuter.

I ligan har de inte alls sett bra ut, även om spelet i Champions League har gått desto bättre med fyra vinster på fyra matcher. Men jag tror faktiskt att de kan få problem mot Lazio, även utan deras talisman Ciro Immobile.

Juventus har haft problem med målskyttet och har bara gjort fler än ett mål på en av deras nio senaste matcher, vilket var mot Zenit hemma i Champions League senast. Med Juventus offensiva problem och Lazios tunga avbräck i offensiven så ser underspelet lockande ut för 1.97 hos Expekt, vilket blir vad vi spelar till matchen.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.97
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: