Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Lazio – Milan 26/4: Zlatan saknas

AC Milan är utan sin viktigaste spelare Zlatan Ibrahimovic igen och gäller därmed som klar underdog borta mot Lazio i Serie A.

Det här kan bli en historiskt usel säsongsavslutning för den italienska storklubben AC Milan, som när 2021 inleddes hade stora chanser att vinna ligatiteln, men som när vårsäsongen snart ska tas i mål kan vara på en helt annan plats i tabellen.

Det är klart sedan länge att AC Milan inte kommer att ha någonting att göra med titelstriden. Där är Inter helt enkelt för bra, samtidigt som AC Milan helt enkelt är för dåliga. Om vi nu ska passa på att tala klarspråk.

Formen är direkt svag för AC Milan just nu, både spelmässigt och resultatmässigt. Dels åkte man ut ur Europa League utan att ens vara nära att kunna störa Manchester United, och dels har man nu släppt förbi sig både Atalanta och Juventus i tabellen.

Nu är det bara Napoli kvar som ska ta sig förbi AC Milan, sen har man missat Champions League. Det är inte mer än tre poäng ner till laget.

Ytterligare fem poäng bakom hittar vi Lazio, som i för sig förlorade senast, men som annars varit urstarka på sistone. Om man avslutar säsongen starkt (man har dessutom en match mindre spelad än AC Milan) kommer man också att kunna gå förbi AC Milan här på slutet.

Odds i Serie A

Zlatan Ibrahimovic var tillbaka efter sin avstängning och sitt röda kort, men kunde trots det inte spela i den senaste omgången. Nu står det klart att han inte kan spela här heller och det är uppenbart att den 39-årige kroppen nu börjar få allt större problem.

Men som bekant har Zlatan Ibrahimovic förlängt sitt kontrakt med AC Milan över kommande säsong. Det återstår väl att se om han orkar vara någon slags spelare att bygga laget kring, med tanke på all frånvaro, men när han väl spelar tillhör han fortfarande ligans topp. Det råder det såklart ingen som helst tvekan om.

Theo Hernandez spelar inte heller för AC Milan i den här matchen och man kan argumentera för att lagets två individuellt sett bästa spelare därmed är borta. Nära på i alla fall.

Men med det sagt finns det inte optimala förutsättningar hos SS Lazio heller inför den här matchen, med Ciro Immobile borta. Det är lagets klart viktigaste spelare. Luiz Felipe, Luis Alberto och Gonzalo Escalante spelar inte heller för hemmalaget.

X (oavgjort) spelas till 3,75 gånger såsen hos Mr Green. Känslan är att det här lutar åt hemmalaget, men att man kan få svårt att verkligen vinna matchen. Värdespelet på krysset lockar därmed på grund av oddset.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,75
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 20:45, måndag 26 april 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: