Speltips Sassuolo Milan 21/7 2020

Speltips Milan – Cagliari 16/5: Formstarka lag

Milan tar sin an Cagliari hemma på San Siro under söndagskvällen och kan säkra den fjärde raka segern för de rödsvarta.

Det var inte många, om någon, som hade kunnat pricka rätt på resultaten i Milans matcher under den gångna veckan. De rödsvartrandiga har visat att de ännu har krut kvar såhär i slutet av säsongen och målskyttet som de till viss del haft problem med under våren har lossnat rejält nu.

Förra helgen nedmonterades Juventus då Milan besegrade dem med förödmjukande 3-0 på Juventus Stadium i en match där Juventus inte hade många chanser. Uppenbarligen trivdes de bra i Turin då de stannade några extra dagar och även hann slå Torino med hela 7-0 (!) innan de återvände hem till Milano med sex livsviktiga poäng och nyvunnet självförtroende.

Det är svårt att tro att det är samma lag som med håglöst spel förlorade mot Lazio med 0-3 i slutet av april. Sedan dess har man i alla fall tre raka vinster med 12-0 i målskillnad. Det kommer behövas ytterligare en trepoängare här mot Cagliari då de har Atalanta i den sista omgången, vilket öppnar upp för lagen under dem i tabellen att sno åt sig en Champions League-plats om de inte vinner här.

På skadelistan finner vi bara Zlatan Ibrahimovic, men som de visat under sin visit i Turin så har de klarat sig utan sin superstjärna. Målskyttet har lossnat och det hade varit väldigt dumt av Stefano Pioli att försöka ändra någonting i startelvan nu när bara två matcher återstår.

Cagliari har sett vassa ut

Efter att ha befunnit sig på nedflyttningsplats under en längre tid så tog Leonardo Semplici över rodret i Cagliari under sena februari och har lyft klubben sedan dess. Det blev en vändning direkt och många trodde kanske att resultaten skulle vända igen efter några veckor men bortsett från några hinder på vägen har den goda formen hållit i sig ända fram till slutet.

Cagliari har faktiskt inte förlorat på sex raka matcher och vunnit fyra av dem, vilket gör dem till ett av seriens formstarkaste lag. Det är inte mot några brödgäng de plockat poäng mot heller, denna sviten inkluderar kryss mot Napoli och Fiorentina samt vinster mot Roma och Udinese.

Ett Milan som varit betydligt starkare på bortaplan än hemma får alltså passa sig när sarderna kommer på besök. Gästerna har inte heller några större bekymmer med skador, men Marko Rog och Riccardo Sottil är båda uppskrivna på skadelistan inför söndag.

Det har blivit en väldig uppståndelse kring Milan i Italien efter resultaten i de senaste matcherna, med all rätt dessutom då de spelat väldigt bra. Cagliaris fina form riskerar dock att gå under radarn här och jag tror inte det är en slump att Milans fina resultat kom på just bortaplan då de som sagt varit mycket starkare där under säsongen. För hela 3.10 gånger pengarna finns det i min mening klart spelvärde här på dubbelchansen X2 då Cagliari är luriga.

  Rygga spelet hos Betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 3.10
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: