Speltips Juventus Lazio

Speltips Milan – Juventus 6/1: Rasims bästa odds

Rasim Reiz har hittat dagens bästa speltips i Serie A när AC Milan och Juventus slåss om tre viktiga poäng den 6 januari 2021.

Toppmöte i Serie A ikväll, där serieledarna Milan tar sig an Juventus, och visst känns det som att Serie A är tillbaka på riktigt när dessa giganter gör upp om poängen ikväll.

Gästerna från Turin kommer till den här matchen med en enda uppgift, att vinna matchen och att börja krympa avståndet till Milan. Cristiano Ronaldo semestrade i Dubai och kammade hem sitt ”eget” pris även detta år igen, samt två mål mot Udinese så är formen som alltid magnifik.

Årets upplaga av Juventus är lite ostabilare än tidigare, men tycker Pirlo har börjat hitta rätt med formation, och backlinjen ser stabilare ut. Man vet vad som krävs i dessa matcher, och med Ronaldo där fram så kan ett avgörande komma från ingenting. Man har helt enkelt inte råd att förlora då kan bli avståndet bli för stort, 13 poäng vid en eventuell förlust, eller 7 poäng och en match mindre spelat är absolut mer gynnsamt om man lyckas vinna ikväll. Juventus saknar Cuadrado och

Hemmalaget fortsätter att vara obesegrade, och mest imponerande är att man hittar segrarna i matcher där kanske prestationen i sig inte är bländade. Zlatan Ibrahimovic är ej tillgänglig ikväll vilket såklart ett stort avbräck, samt Bennacer som är skadad och Tonali som är avstängd. Man får såklart hylla Milan för det man har åstadkommit under säsongen, men ser personligen inte hur man ska kunna hålla hela vägen att slåss om Scudetton.

Det kommer komma en svacka för Milan någon gång under säsongen. Man har en tunnare trupp som kan bli känslig om man har för många borta.

Dagens bästa speltips i Serie A?

Jag tror vi får se en matchbild där Juventus kommer att ösa på framåt, man går för segern. Ett Milan som kanske avvaktar lite mer i början, då ett kryss här vore bra även det. Milan har en fin form och sprudlar av självförtroende och visst kan man vinna mot ett Juventus som i ärlighetens namn varit svaga i perioder, men tror dock man lämnat det bakom sig och hittat ett vägvinnande sätt.

Tittar vi på spelmarknaden så är det ju en massa intressanta spel som finns tillgängliga, men ett odds som sticker ut är oddset på att Juventus vinner matchen, var nog länge sedan man fick ett sådant odds med en Cristiano Ronaldo i laget.

Jag tror Juventus vinner ikväll och ser till att göra våren till en riktig titelstrid nere i Italien, därför väljer jag att spela den raka 2:an till fina 2,30 gånger pengarna hos CampoBet.

Trevlig kväll!

Speltips:

Speltips: Juventus vinner
Odds: 2,30
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20.45, onsdag 6 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: