Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Milan – Sampdoria 3/4: Zlatan igen

Zlatan Ibrahimovic väntas spela från start och kan mycket väl leda trupperna till seger när AC Milan spelar hemma mot Sampdoria i Serie A.

AC Milan - Sampdoria

Serie A
18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det såg länge ut som att AC Milan skulle göra en historisk säsong och ta sig hela vägen till en ligatitel, men inför avslutningen på säsongen känns det som att Milanoklubben har tappat den chansen, eller att man åtminstone har låtit chansen rinna ur händerna.

Nu är det bara Inter som kan avgöra vilka som vinner – antingen genom att fortsätta gå bra och vinna själva, eller genom att gå sämre och bjuda in AC Milan med flera i den sista striden fram till slutet.

Men i takt med att Zlatan Ibrahimovic blev skadad och att AC Milan tappade orken, bland annat efter derbyt mot just Inter, har det här blivit ett lite mer humant lag och ska man vara lite taskig är det som att man mer spelar i paritet med sitt spelarmaterial.

För i mina ögon är man helt enkelt inte ett lag som ska utmana Juventus och Inter i toppen, och frågan är om man ens ska ha att göra med Atalanta. Det är mer på den nivån i så fall.

Men med det sagt är AC Milan numera ett stabilt topplag och jag tror att man mycket väl kan avsluta säsongen fortsatt starkt.

Odds i Serie A

Så vad kan man tänka sig inför lördagens möte med Sampdoria? Som alltid efter ett landslagsuppehåll är det inte helt givet hur lagens trupper kommer att se ut och hur man har påverkats av det långa uppehållet. För vissa har det bara varit träning och vila, för andra har det varit ett intensivt resande.

Zlatan Ibrahimovic har exempelvis varit iväg med det svenska landslaget, men det såg ut att passa honom väldigt bra. Det går inte att klaga på hans insatser, med tre assist på två kvalmatcher.

Nu tror jag snarare att han har alstrat energi av matcherna med landslaget och att det är en minst sagt taggad Zlatan Ibrahimovic som kommer till den här matchen.

AC Milan vinner spelas till 1,57 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: AC Milan vinner
Odds: 1,57
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 12:30, lördag 3 april 2021
TV: 
Stream: