21 februari 2019 Napoli Zürich Speltips

Speltips Napoli – Bologna 7/3: Läge för vändning

Molnen har börjat klarna något på Napolihimlen efter en tuff period. Nu väntar Bologna hemma på San Paolo.

Det fruktansvärda skadeläget som varit i Napoli under de senaste par månaderna har äntligen börjat lätta. De kan nu fokusera på att börja klättra i tabellen igen istället för att försöka komma undan helskinnade genom matcherna.

Napoli kommer nu senast från ett möte som slutade 3-3 borta mot Sassuolo och egentligen hade man velat ägna resten av den här texten åt att beskriva vad som var årets kanske mest dramatiska match i Serie A. Det var flera vändningar, vackra mål, flera ramträffar och två straffar i tilläggstid. Matchen hade allt kort och gott och får vi se något av det nu mot Bologna är det värt att bänka sig framför TV:n.

Det är svårt att titta på Napolis resultat nyligen och utläsa alltför mycket med tanke på hur skadedrabbade de varit, men de har återkommande varit väldigt starka på hemmaplan och fått med sig många trepoängare även när det sett tufft ut.

Bologna dras nu med skador istället

Bologna har sett stabila ut på senaste och gick faktiskt obesegrade genom februari där de avslutade med en imponerande vinst mot Lazio med 2-0. Denna imponerande trepoängare följdes dock upp av en sur 0-1 förlust borta mot Cagliari, som länge haft en bedrövlig form, men som under sin nya tränare Leonardo Semplici verkar ha hittat rätt.

Sinisa Mihajlovic har i alla fall verkligen lyckats sätta försvaret och Bologna är i år en av de klubbar som släppt in minst mål. Dries Mertens är däremot tillbaka i spel och han råkar ha Bologna som favoritmotstånd att möta där han fått in bollen i nät elva gånger under de senaste tolv mötena mot de rödblå.

Bologna dras dock med en hel del skador bland annat på Nicolás Domínguez, Gary Medel, Takehiro Tomiyasu, Mitchell Dijks och nu senast Jerdy Schouten. Däremot har de Danilo tillbaka i backlinjen åtminstone.

Det är flera defensiva skador för Bologna, men Napoli är inte heller kända för att hålla tätt bakåt med sju insläppta mål på de tre senaste matcherna. Ett båda lagen gör mål-spel här för 1.77 hos SpeedyBet känns därmed som ett rimligt spel.

  Rygga spelet hos Speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.77
Bolag: Speedybet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: