Speltips Juventus - Napoli

Speltips Napoli – Juventus 11/9: Värdemätare

Det blir en superhelg från Italien när klubbfotbollen drar igång igen och Napoli mot Juventus är först ut under lördagskvällen.

Napoli - Juventus

Serie A
Hämta upp till 1 250 kr i spelkrediter
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Inledningen på säsongen har varit allt annat än harmonisk för Juventus som efter två omgångar går att hitta på tolfte plats i tabellen med endast en poäng. I öppningsmatchen tappade de en 2-0 ledning borta mot Udinese efter en dålig insats av Wojciech Szczesny mellan stolparna och övertidsdramatik med ett bortdömt mål.

Därefter förlorade de hemma mot Empoli i samband med att de sålt Cristiano Ronaldo till Manchester United, vilket medierna inte var sena med att uppmärksamma. Förlusten mot Empoli var verkligen oväntad och även om Empoli visat sig rätt farliga mot Lazio i öppningsomgången så ska mäktiga Juventus såklart inte kunna förlora mot dem på hemmaplan på det viset.

Redan efter två omgångar har den nygamla tränaren Massimiliano Allegri hunnit gå ut i media och kritiserat Andrea Agnelli och den sportsliga ledningen för hur de skött sommarens transferfönster, vilket verkligen inte är ett bra tecken. De blev av med Ronaldo och ersatte honom med Moise Kean samtidigt som Allegri inte fick någon defensiv mittfältare som han efterfrågat. Varken tränare, spelare eller supportrar är med andra ord nöjda i nuläget.

Frågan är nu om detta Juventus är redo för en tuff bortamatch mot Napoli när de inte har lyckats vinna mot betydligt mer överkomligt motstånd såhär långt. De kan efter tre omgångar få en rejäl uppförsbacke i tabellen tidigt, men samtidigt är kanske också Napolimatchen en möjlighet för dem att tysta sina kritiker och få tillbaka självförtroendet igen ifall de kan få med sig ett bra resultat här.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Vi får se vart lagen står

Napoli har i sin tur tagit sex poäng från de två öppningsomgångarna men de har ännu inte riktigt testats mot tufft motstånd. Venezia hemma i premiären ska inte vara något annat än tre poäng och Genoa borta därefter var nog lättare att möta nu än vad de kommer vara under resten av säsongen då de var flitiga under den sista dagen på sommarmercaton i vanlig ordning.

På Napolis tränarbänk har i alla fall Gennaro Gattuso bytts ut mot Luciano Spalletti i år och det ska bli intressant att se vad en så rutinerad tränare kan göra med detta Napoli. Ligan känns mer öppen än vad den gjort på mycket länge och i Partenopei kommer vara ett av lagen som har som ambition att utmana i toppen.

Ett väldigt bra steg på vägen hade varit att slå Juventus som för tillfället är nere i brygga. Matchen kommer inte bara att vara viktig för att se hur den gamla damen mår, utan även för att se hur bra Napoli kommit igång på säsongen på riktigt. Det blir en sann värdemätare på San Paolo på lördagskvällen med andra ord.

Napoli kommer dock inte riktigt in i lördagens batalj med full styrka. De har skador på Dries Mertens, Piotr Zielinski, Diego Demme och Stanislav Lobotka. Det är med andra ord ett klart försvagat hemmalag trots att säsongen fortfarande är ung. Hursomhelst kommer det oavsett vara ett mycket tuffare motstånd än vad Juventus stött på hittills och med Victor Osimhen tillbaka bredvid Lorenzo Insigne i anfallet så är det ett Napoli med mycket spets framåt.

På förhand känns dock matchen väldigt oviss och det är lätt att se den gå åt båda håll även om Napoli trots allt får ses som knappa favoriter sett till hur de båda lagen sett ut hittills. Oavsett tror jag dock att båda lagen kommer att hitta nätet då Juventus inte lyckats hålla tätt mot sämre lag och Napolis styrka har sedan länge legat i offensiven snarare än defensiven. Båda lagen gör mål spelas därmed till 1.70 hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.90
Bolag: bet365
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: