21 februari 2019 Napoli Zürich Speltips

Speltips Napoli – Spezia 22/12: Klasskillnad

Napoli tar emot Spezia på Stadio Maradona under onsdagskvällen och det är bara tre poäng som gäller.

Efter att ha återtagit andraplatsen från Milan i helgen så får de en bra chans att försvara den inför juluppehållet då de ställs mot ett av seriens formsvagaste lag för att runda av en händelserik höst.

Napolis formtapp i toppen har varit väldigt påtagligt och det gick väldigt snabbt från att länge ha varit obesegrade till att poängtappen började hagla in. Deras stora buffert ned till Inter åts upp snabbt och nu är de tillsammans med Milan istället ett av de jagande lagen bakom serieledarna.

Deras vinst mot Milan senast var således oerhört tung, även om det knappast var någon välspelad match från något av hållen. Elif Elmas nickmål i den femte matchminuten höll sig matchen ut och det var nog precis den typen av medvind som Napoli behövde i nuläget.

De har haft en hel del tunga avbräck under hösten, men har mestadels löst det på ett bra sätt ändå. Men när Victor Osimhen, Kalidou Koulibaly, Mário Rui, Fabián Ruiz och Lorenzo Insigne alla är borta så kommer det att märkas. Särskilt Insigne har varit mycket fram och tillbaka med skador och nu har han dessutom testat positivt för COVID-19 inför matchen mot Spezia.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spezia kommer få det svårt att komma ut ur bottenstriden

Gästerna har länge varit ett av seriens formsvagaste lag och har på sina sex senaste matcher förlorat fyra av dem och kryssat två. De håller sig flytande precis ovanför strecket och ska vara tacksamma för att lagen under dem gång på gång misslyckas med att ta chansen att klättra.

Det har inte funnits mycket som pekar på att Spezia skulle dra sig ur bottenstriden i nuläget då de både har haft en väldigt svag offensiv och seriens näst sämsta försvar såhär långt. Hemma på Stadio Alberto Picco så har de i alla fall kunnat utmana om poängen lite då och då, men på bortaplan ser saker och ting värre ut.

De har nu sex raka förluster på bortaplan och det lär inte bli lättare när de avslutar hösten med att möta ligatvåan Napoli.

Även om Napoli har haft en tuffare period under senhösten så är det klasskillnad mellan dessa två klubbar och Napoli ska kunna klara den sista matchen innan jul på ett bekvämt sätt. För 1.73 hos 888sport spelar vi därmed på Napoli med -1,5 asian.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli -1,5 asian
Odds: 1.73
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: