Speltips Juventus - Napoli

Speltips Napoli – Spezia 6/1: Vinstkrav

Serie A är tillbaka onsdagen den 6 januari 2021 och vi rekar med odds inför mötet mellan Napoli och Spezia den första speldagen.

Napoli - Spezia

Serie A
Hämta bonus!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Serie A har varit i någon form av vinterdvala ett tag, men nu är det äntligen dags att köra igång med full kraft igen och det blir med en full omgång på onsdagen. Redan i helgen spelades det matcher, men att på den här heliga dagen (som det är i en del kristna länder) ska det såklart spelas fullt med matcher.

Håll nu koll på att matcherna spelas med lite olika starttid och vad som gäller för mötet mellan Napoli och bottenlaget Spezia är en avsparkstid på tidig kväll, närmare bestämt 18:00.

Då kan jag inte se någonting annat än att hemmalaget Napoli känner sig tvungna att kliva in med full kraft och försöka ta kommandot i matchen. Inte minst för att det är rimligt att ha det kravet på ett lag som är klart bättre.

Om vi ser till tabellen är det också läge för en trepoängare för Napoli, som har fördelen av att ha spelat en match mindre än toppkonkurrenterna. Om man vinner släpmatchen har man samma poäng som trean AS Roma och är sju poäng bakom serieledningen.

I ett sådant läge finns det inte utrymme för att tappa onödiga poäng och hemma mot Spezia, trea från slutet, kan man inte gå för annat än tre poäng.

Klasskillnad i matchen

Napoli har på sina 14 spelade matcher gjort hela 31 mål och bara släppt in 13 mål, ett facit som i båda ändar av planen tillhör bland det bästa i Serie A under säsongsinledningen. Det faktum att man har undvikit många kryss (ett på 14 omgångar) är också ett bra kvitto på att Napoli i år är ett lag som verkligen går för vinst.

Spezia hade nog gärna gått för fler vinster, men i mina ögon är det uppenbart att man inte är ett riktigt färdigt lag, och att man inte är tillräckligt bra för att kunna hävda sig över längre tid i Serie A.

Spezia har vunnit två av sina 15 spelade matcher, har bara gjort 19 mål och har släppt in hela 30 mål. Ett snitt med två insläppta per match bådar inte gott när man ska spela mot vansinnigt offensivt starka Napoli – på bortaplan.

Napoli -1,5 spelas till 1,63 gånger såsen hos bet365.

Speltips:

Speltips: Napoli -1,5
Odds: 1,63
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:00, onsdag 6 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: