Speltips Juventus - Napoli

Speltips Napoli – Udinese 11/5: Måstematch

Det är måstematcher i varje omgång för topplagen i Serie A nu. Napoli har en god chans att behålla Champions League-platsen vid seger mot Udinese.

Napoli - Udinese

Serie A
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Tre omgångar ska spelas till innan vi kan stänga igen den här säsongen i Serie A och nästan alla lag har nu spelat 35 matcher hittills under säsongen.

Det finns två lag som släntrar efter en aning, Torino och SS Lazio, men när denna match är spelad på måndagen kommer alla lagen stå på 35 spelade matcher vardera. Då ser vi också en desperat strid såväl i bottenskiktet som i toppskiktet.

Det är i praktiken 5-6 lag som löper risk att ramla ut den här säsongen och itoppen vet vi redan att Inter kommer att stå där som ligamästare. Eller rättare sagt är man redan klara, korade och firade italienska ligamästare efter att ha dödat spänningen tidigt.

Men spänningen lever ändå i toppen där Champions League-striden fortsätter. Kom ihåg att det är fyra lag som tar sig direkt till huvudturneringen, men att laget som slutar femma också får kvala sig till Champions League (märkligt nog).

2: Atalanta – 72 poäng
3: AC Milan – 72 poäng
4: Napoli – 70 poäng
5: Juventus – 69 poäng
6: SS Lazio – 64 poäng (en match mindre spelad)

Napoli går på knock

Med andra ord har Napoli, som nu inleder den här omgången, chansen att gå upp på en tillfällig andraplats om man tar tre poäng mot Udinese. Det skulle inte minst sätta en ordentlig press på lagen som inte har spelat än.

Juventus har efter helgens förlust mot AC Milan verkligen en stor risk att missa Champions League helt, även om man bör klara en kvaplats. Men en vanlig säsong hade det inte funnits en sådan kvalplats att dela ut helt gratis till ett italienskt lag.

Napoli kommer med en stark trend på slutet och har tack vare en lång vinststreak, med nio raka utan förlust på hemmaplan, verkligen ätit ikapp avståndet.

Nu möter Napoli ett Udinese som inte har någonting att spela för och som man har vunnit mot sju raka gånger på hemmaplan i Serie A. Kan den här matchen sluta på något annat sätt än med en klar vinst för hemmalaget?

Napoli -1,25 (asian handicap) spelas till 1,81 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli -1,25 (asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: bet365
Spelstopp: 20.45, tisdag 11 maj 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: