Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Parma – Milan 10/4: Rakt spel

Zlatan Ibrahimovic lär leda sina trupper i AC Milan till tre nya poäng borta mot Parma i Serie A lördagen den 10 april 2021.

För bara någon månad sedan var AC Milan en del av toppstriden i Serie A, men så blev inte riktigt fallet och efter en sämre trend har man nu tappat alla chanser att vinna guldet. Tror jag. Det är, med nio matcher kvar att spela, hela elva poäng upp till rivalen Inter.

Men det finns flera andra lag som jagar bakifrån och vill det sig riktigt illa kommer man inte ens att få spela i Champions League nästa säsong. Det får inte hända.

Därför har AC Milan mycket att spela för på slutet, även om titelstriden är död, och allt handlar om att alstra energi sista veckorna, sista omgångarna.

Formen är kanske, kanske lite på väg tillbaka och Zlatan Ibrahimovic är hur som helst helt redo för att spela igen. Nu har man dessutom gjort minst två mål i 19 av sina 20 senaste bortamatcher. Ingen dröm för Parma.

Parma å sin sida ligger på nedflyttningsplats, fortsätter att gå tungt, släpper in alldeles för många mål och går inte att känna igen. Det enda som talar för laget mot AC Milan är att man kryssade så sent som i december på San Siro. 2-2 slutade det mötet.

Dagens bästa odds i Serie A

Parma har en mardrömssäsong bakom sig och en stor förklaring till det är att man inte har ett tillnärmelsevis så starkt lag som förra säsongen, med Dejan Kulusevski som den stora stjärnan som man inte har lyckats ersätta.

Det som förra året var lite av en toppstrid är någonting helt annat den här säsongen och efter tre vinster totalt tror jag inte att man kommer att kunna rädda nytt kontrakt.

Juan Brunetta, Yann Karamoh, Wylan Cyprien, Roberto Inglese, Simone Iacoponi, Joshua Zirkzee och Valentin Mihaila har alla skador som gör att de inte kan spela den här livsviktiga matchen och veckorna som kommer för Parma.

I AC Milan finns Davide Calabria skadad, det är ett tapp, och Mario Mandzukic ser inte heller ut att kunna spela. Men den startelva man sätter på banan är urstark ändå.

AC Milan vinner spelas till 1,70 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: AC Milan vinner
Odds: 1,70
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:00, lördag 10 april 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: