Speltips Inter Atalanta

Speltips Roma – Atalanta 22/4: Klar favorit

Atalanta har medvind och AS Roma har inte det. Formen fäller avgörandet inför torsdagens möte i Serie A den 22 april 2021.

Det är många inblandade lag i Europastriden i Serie A, men känslan är att det finns ett par lag som kommer att falla bort inom kort. Åtminstone falla bort från striden om de fyra platserna till Champions League nästa säsong.

Som säsongen ser ut hittills kommer Inter att vinna och det ska nog mycket till för att AC Milan inte kniper en av Champions League-platserna, men inte ens det är säkert eller heligt. Det finns ett par lag som hänger riktigt löst nu och egentligen är det sex lag förutom Inter som har chans på Champions League.

AS Roma har en liten chans fortfarande, men behöver avsluta säsongen starkt och höja sig från sin trend med tre förluster på sina fem senaste matcher. Formen är allt annat än bra och nu möter man ett Atalanta som man har tre raka förluster mot.

Atalanta har också fyra raka ligavinster, däribland mot Juventus senast, och har åter visat sig vara ett lag att räkna med. Faktum är att man har fem raka ligavinster, men däremellan en förlust mot Real Madrid i Champions League.

För deras del handlar det om att hålla övriga lag bakom sig och bibehålla formen hela vägen in i mål den här säsongen.

Dagens bästa speltips

AS Roma har en lång skadelista inför matchen och som om det räckte med frånvaro på nyckelspelare av skadeskäl har man också en viss spelare borta med en avstängning. Det rör sig om ingen mindre än Amadou Diawara.

Men det är nog snarare skadorna som är det stora problemet, om man ska se helt nyktert på situationen just nu. Marash Kumbulla, Nicolo Zaniolo, Lenardo Spinazzola, Stephan El Shaarawy och Chris Smalling är spelarna som annonserats behöva stå över matchen.

Det som däremot kan locka för AS Roma är att man får in Edin Dzeko och Lorenzo Pellegrini i startelvan igen. Utan dessa båda offensiva hot tror jag inte att man hade haft en chans mot Atalanta den här torsdagskvällen.

Om vi jämför det här med Atalanta har man bara Hans Hateboer borta i truppen och i övrigt kan man formera precis den startelva som man önskar. Och det blir minsann en stark elva.

Atalanta vinner spelas till 1,96 gånger smeten hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atalanta vinner
Odds: 1,96
Bolag: Atalanta
Spelstopp: 18:30, torsdag 22 april 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: