Speltips Napoli Roma 5 juli 2020

Speltips Roma – Udinese 23/9: Upp på hästen

AS Roma förlorade tungt senast, men kommer att gå stenhårt för en vinst hemma mot svårspelade Udinese i Serie A.

José Mourinho har i stora drag fått en strålande inledning på säsongen i AS Roma och förhoppningen är att åter bygga något stort i det här klassiska laget.

Det började med tre raka vinster innan man sedan hade det aningen tuffare senast, när man föll i e tung match borta mot Hellas Verona.

AS Roma kom aldrig upp i nivå i den matchen och det gör att jag nu tror att laget är fullt av inspiration inför den här matchen.

Man har sett till att bomba till CSKA Sofia i Europa Conference League och man hade dessutom tunga vinster mot bland annat Salernitana (0-4 på bortaplan) innan den svidande förlusten senast. Jag tycker alltså att man visat att man är ett starkt lag.

AS Roma får dessutom tillbaka viktige Henrikh Mkhitaryan inför den här matchen och det är ingn hemlighet att det är en viktig spelare för det här lagbygget.

Den enda spelaren som inte kommer till spel i AS Roma är förmodligen Leonardo Spinazzola. Ett tapp, absolut, men man har ett starkt lag att sätta på benen ändå.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Udinese fick besök av verkligheten

Efter en stark förlustfri inledning på säsongen och dessutom träningsmatcher under landslagsuppehållet som imponerade var det precis som att verkligheten kom ikapp Udinese senast.

När man skulle till att möta ett på pappret riktigt svårt motstånd var det också uppenbart att man inte riktigt hade vad som krävdes.

Napol blev på tok för tunga, trots hemmaplan, och Udinese fick se sig förlorade. Matchen slutade 0-4 och det var aldrig ens nära att bli spännande.

Nu kan man sakna Jens Stryger Larsen i den här machen, samtidigt som Ilija Nestrovski och Iyenoma Udogie är borta.

AS Roma vinner spelas till 1.52 gånger såsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: AS Roma vinner
Odds: 1.52
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 20:45, torsdag 23 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: