Speltips Inter Sassuolo

Speltips Sampdoria – Inter 6/1: Given urladdning

Allt annat än målfest när Sampdoria spelar hemma mot Inter i onsdagens Serie A-omgång vore en stor förvåning den 6 januari 2021.

Redan inför säsongen var instruktionerna till Antonio Conte väldigt tydligt. Det handlade om att ta detta Inter till ligatiteln den här säsongen, eller skulle han anses misslyckad på sin post som huvudtränare för denna klassiska klubb.

Det såg lite krampaktigt ut till en början och nog fanns det många som på allvar var rädda när rivalerna AC Milan gick urstarkt inledningsvis. Men med taktfast kämpande, ett bra offensivt spel och många vinster på raken har Inter ätit ikapp övertaget som AC Milan hade från början.

Faktum är att Inter nu har vunnit åtta raka matcher i Serie A och vore det inte för att man underpresterade så grovt i Champions League hade det nog funnits få som vågat klaga på den här inledningen. Men faktum är att man nu är utslagna ur Europaspelet (vilket jag tror blir en fördel i ligaspelet) och det i sig gör att man måste leva upp till förväntningarna på hemmaplan.

Den här onsdagen spelar man borta mot Sampdoria och kan inte göra någonting annat än att gå stenhårt för att plocka tre poäng. Det ska vara Inter som är favoriter här. Det ska vara Inter som tydligt går för att vinna matchen.

Elva vinster på 15 försök hittills är ett bra facit i ligaspelet och att man snittar nästan tre gjorda mål per match vittnar om vilken oerhörd styrka det här laget har i offensiven.

Sampdoria orkar inte stå emot

Sampdoria har varit lite skakiga under inledningen på säsongen och den stora förklaringen till det är att man släpper in lite för många mål. Redan 25 insläppta gör att man har ett högt insläppta mål per match-snitt och det förklarar varför man förlorat mer än hälften av matcherna.

Efter två raka vinster mot bottenlag åkte Sampdoria nu på däng både mot Sassuolo och AS Roma på slutet. Det gör att det inte känns helt givet var vi har laget, som efter en skakig inledning på säsongen verkligen ätit sig ikapp.

Men vad jag vet om Sampdoria är att det är ett lag som kan hota framåt. Det är förmodligen någonting man klarar av även mot Inter.

Över 2,5 mål spelas till 1,70 gånger såsen hos Betfair.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,70
Bolag: Betfair
Spelstopp: 15:00, onsdag 6 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: