sassuolo

Speltips Sassuolo – Bologna 20/2: Jämnt

Kvällsmöte väntar i Serie A när Sassuolo spelar hemma mot Bologna i en på förhand ganska tuff utmaning till match den 20 februari 2021.

I perioder den här säsongen, och förra för den delen, har det känts som att Sassuolo har någonting stort på gång och att man kan bli nästa utmanare till de riktigt stora lagen i toppen av Serie A.

Men det känns som att verkligheten kommit ikapp Sassuolo en aning och även om man bara är sex poäng från en Europaplats i nuläget är det fortfarande inte ett lag som känns helt klara för att slåss på den nivån.

Det blandas lite för många svaga insatser med succématcher, och på slutet känns det också som att Sassuolo har tappat lite av sin glöd.

Det gör att jag tror på att det som nu väntar på lördagen, en match med Bologna, kan bli väldigt jämnt och öppet. Det känns helt enkelt som två i nuläget ganska jämna lag.

Sassuolo kommer i för sig från en vinst senast mot Crotone, men det var mot jumbon på bortaplan. Det är en match man ska vinna. Innan dess har det varit tunnsått med vinster under 2021.

Bologna har två raka bra resultat, bortavinst mot Parma med 3-0 och krysset mot succélaget Benevento senast. Där var det bra att undvika förlust, ur ett tabellperspektiv.

Tät historia

Rimligen borde det vara Sassuolo som känner sig mer pressade att gå för vinsten här och ofta blir matcherna mellan dessa båda lag högintressanta av den anledningen. Det är en offensiv anda som syns redan från start hos båda lagen.

Sassuolo kommer för övrigt till spel utan Filippo Romagna och Mehdi Burabia. Det återstår att se hur laget i övrigt kommer att formeras.

Gary Medel och Federico Santander, två startspelare, kommer inte att spela för Bologna. Förhoppningen är såklart att vi får se den svenske talangen Mattias Svanberg.

X (OAVGJORT) spelas till 3,50 gånger såsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,50
Bolag: Betfair
Spelstopp: 20:45, lördag 20 februari 2021
TV: 
Stream: