sassuolo

Speltips Sassuolo – Napoli 3/3: Drömchans

Sassuolo kan med en trepoängare krympa avståndet till Europaplatserna. Men kan laget slå Napoli i Serie A den 3 mars 2021?

Det återstår i runda slängar 15 omgångar att spela av säsongen i Serie A och det innebär att det fortfarande finns otroligt många poäng att spela om, både i toppskiktet och lite längre ner i tabellen.

Det kanske känns som att säsongen redan nu har satt sig och att vi vet ungefär hur det kommer att sluta, men då ska man vara ärlig och säga att närmare hälften av lagen fortfarande löper risk att ramla ur, och minst nio lag i nuläget gör upp om Europaplatserna.

För faktum är att Sassuolo , som inför säsongen hade stora förhoppningar på sig själva både internt och från externt håll, bara har åtta poäng upp till en Europaplats i dagsläget. Då ligger man ändå nia i tabellen och har bara en vinst på sina sju senaste ligamatcher. Men avståndet är med det sagt ändå inte större.

Faktum är att det i skrivande stund är Napoli som innehar den sista Europaplatsen och på det sättet blir onsdagens möte mellan Sassuolo och Napoli lite av en sexpoängsmatch. Tre pinnar för Sassuolo gör att man krymper avståndet till fem poäng. Med 14 omgångar kvar att spela är det uppenbart att det väcker liv i Europastriden på allvar.

Men hur goda är då chanserna för Sassuolo inför den här matchen? Det man kan ha med sig är att Sassuolo faktiskt bortaslog samma Napoli med 2-0 så sent som i november månad. Det är en klar fördel att ha med sig.

Sassuolo vill vinna

Det som däremot inte är lika gynnsamt för Sassuolo i det här skedet är som sagt lagets form, med blott en vinst från början av januari månad och framåt. Detta trots att Sassuolo faktiskt har spelat uteslutande mot lag på nedre halvan sista fyra omgångar, och nästan hela tiden under 2021.

Det har varit ett guldläge för Sassuolo att rycka lite, och närma sig toppen på allvar, men i själva verket har man tappat. Det som däremot är positivt är att Sassuolo har ganska bra resultat mot lagen lite högre upp i tabellen.

Nu möter man dessutom ett Napoli som i Serie A har tre raka förluster på bortaplan och som dessutom har åkt ut ur Europa League på sista tiden. Det är inte ett lag i sitt bästa slag, även om man hemmaslog Juventus häromsistens. Att höjden finns där vet vi sedan gammalt. Men konsekvensen i resultaten – alltså förmågan att leverera vecka ut och vecka in – kan man ställa sig mer frågande till.

Båda lagen göra mål spelas till 1,60 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,60
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:30, onsdag 3 mars 2021
TV: 
Stream: