Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Spezia – Milan 13/2: Rakt spel

AC Milan måste gälla som favoriter inför mötet med Spezia, ett lag som man inte har råd att tappa poäng mot i Serie A.

Efter en synnerligen stark första halva av säsongen är det plötsligt press på AC Milan inför nästan varje omgång och nu har man väldigt många att förlora. Det gäller att vinna matcherna mot motstånd som man helt enkelt ska städa av.

Spezia är ett sådant motstånd och mycket riktigt håller spelbolagen också AC Milan som stora favoriter inför mötet den här lördagen. Det vore konstigt att inte göra det, menar jag.

AC Milan har varit urstarka hela säsongen och det finns ingen större trend som pekar åt något annat håll. AC Milan har nu elva vinster på sina tolv senaste bortamatcher, man har gjort minst två mål i 16 raka bortamatcher i Serie A och man har sina bästa offensiva spelare alla redo för spel här.

Hur ska man kunna förlora mot AC Milan?

Spezia har en hemmavinst på sina tio senaste matcher och man är ett tydligt bottenlag. Formen är ganska vass, men det är knappast mot AC Milan som man ska vinna och ta tre poäng.

Odds på AC Milan

AC Milan har fått ordning på skadeproblemen som tidigare var ett stort problem och det gör att Stefano Pioli i stort sett kan formera sitt starkaste lag mot Spezia här. Nu tror jag i för sig att man hade klarat den här utmaningen oavsett vad.

Davide Calabria är avstängd inför den här matchen och det hade kunnat vara en spelare för startelvan, men i övrigt är det bara Sandro Tonali och Brahim Diaz som är borta från spel. Överkomliga tapp i min bok.

Då är det klart värre i hemmalaget, som såklart inte har samma möjlighet att laborera med laget.

M’Bala Nzola är skadad och kan därför inte spela. Roberto Piccoli, Federico Mattiello och Salvador Ferrer står alla som skadade dessutom. Däremot ska man ha med sig att hemmalaget har fått tillbaka Riccardo Saponara och Tommaso Pobega från avstängningar.

AC Milan vinner spelas till 1,50 gånger såsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: AC Milan vinner
Odds: 1,50
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20.45, lördag 13 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: