napoli sassuolo 23/2

Speltips Spezia – Sampdoria 11/1: Målspel från Serie A

Det finns en hel del som pekar på en mål i samband med måndagens match mellan Spezia och Sampdoria i italienska Serie A – och det är precis vad vi investerar i inför vad som komma skall; mål.

Som en blixt från klar himmel kommer Spezia från en makalös insats i samband med att de värjde undan Napoli med 2-1, dessutom på bortaplan. Man vände i den andra halvleken och smällde dit vinnarbaljan med en man mindre på planen. Moralstärkande insats, som ger smak på mer.

Det var, förstås, en av årets höjdpunkter – men vi ska minnas att Spezia, nykomling och nära den absoluta botten, dessförinnan kom från tre raka förluster samt sju matcher utan seger. Handlade det bara om tillfälligheter senast, eller vänder det nu?

Sampdoria hittas några hack uppåt i tabellen, mer bestämt i mittensmeten. Efter en rejäl formsvacka har de hittat tillbaka på rätt spår sedan mitten av förra månaden; vann nu senast med 2-1 över tabelltvåan Inter och har vunnit tre av de fem senaste matcherna. Ska förstås vara bättre än vad de hade visat upp innan vändningen.

Ardian Ismajli fick chansen från start i Spezias mittlås senast, men visades ut sent i den andra halvleken och missar således den här matchen tillsammans med Simone Bastoni, Federico Mattiello, Jeroen Zoet samt Andrej Galabinov. Gästerna har i deras tur Manolo Gabbiadini, Alex Ferrari och Adrien Silva out.

Goda möjligheter för mål

Gillar målmöjligheterna såhär på förhand, och ser samtidigt oddsen på övermarknaderna som lockande.

När Sampdoria, som ska försöka ta tag i taktpinnen här i afton, spelar blir det ofta svängiga matchbilder. Faktum är att det såväl målats åt båda håll samt blivit över 2,5 i nio av de senaste matcherna. Helt klart anmärkningsvärd statistik.

Och från Spezia väntar vi oss i alla fall en kamp om den där taktpinnen – att de, efter storskalpen mot Napoli, vill ha en del att säga till om spelmässigt. Har också varit inblandade i öppna, chans- och målrika matcher på sistone; åtta av de nio senaste innehållandes minst tre fullträffar.

Över 2,5 mål blir vårt speltips till oddset 1,87 hos Bethard.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål totalt
Odds: 1,87
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: