Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Torino – Milan 12/5: Zlatan tveksam

Zlatan Ibrahimovic utgick med knäkänning senast, men rapporteras vara ganska fri från besvär. Nu möter AC Milan bottenlaget Torino.

Det finns inget som helst utrymme för ett poängtapp här för AC Milan, som inför onsdagens möte med bottenlaget Torino har allting i egna händer, men inte har utrymme att tappa poäng för att bjuda in övriga lag i racet igen.

Det såg väldigt lovande ut under vintermånaderna, men AC Milan har varit svagare under våren och har hamnat i ett knivigt läge. Men tack vare två vinster, bland annat mot Juventus, har AC Milan placerat sig ett bättre läge nu.

Faktum är att AC Milan nu har tre poäng ner till Juventus och missad Champions League-plats, men då det återstår tre matcher att spela kan mycket hända. Att tappa poäng mot Torino vore helt fel för den klassiska Milanoklubben.

Märk väl att AC Milan också ser ut att få klara sig utan Zlatan Ibrahimovic ett tag, då han fick problem med en känning i knät mot Juventus. Det såg nog värre ut än vad det var, sägs det, men man kan aldrig veta nu.

Att AC Milan är ett sämre lag utan den svenske anfallsstjärnan vet vi sedan tidigare, men kanske behövs han inte just här. Jag tror att man lägger sig an med en mer riskminimerande foboll i det här läget.

Speltips i Serie A

AC Milan kommer till den här matchen mot Torino med två raka vinster och ser vi över hela säsongen har man vunnit totalt 16 av sina 19 senaste ligamatcher i Serie A. På bortaplan alltså. Då är man alltså starkare borta än hemma.

AC Milan har också gjort väldigt många mål på bortaplan. Men nu ställs man mot ett Torino som har varit klart bättre på senare tid.

Torino underskattas lätt då man ligger i bottenskiktet, men man ska ha med sig att laget egentligen hör hemma betydligt högre i tabellen, om vi ser till resultaten på sistone vill säga.

Under 3 mål (asian handicap) spelas därför till 1,76 gånger såsen hos CampoBet. Vi har ett Torino som har hittat form på slutet och som är djupt indragna i bottenstriden. För deras del är chansen att ta poäng mot AC Milan att man faktiskt håller nere siffrorna.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,76
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, onsdag 12 maj 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: