2 september 2018 Torino SPAL Speltips

Speltips Torino – Sassuolo 26/2: Krysset

Torino tog tre välbehövliga poäng senast mot Cagliari, men jagar nu tre nya hemma mot Sassuolo i Serie A den 26 februari 2021.

Som den här säsongen har artat sig finns det inget utrymme för svaga perioder för Torino, en klubb som inför säsongen hade en uttalad målsättning om att börja konkurrera med Europalagen den här säsongen.

Men det kan vi lugnt konstatera att man inte har klarat av och det är uppenbart att man, trots att man har tongivande spelare som Andrea Belotti kvar i laget, inte sitter på en spelartrupp som är bra nog för att tampas i toppen.

Det finns också en uppsjö med andra förklaringar till att säsongen blivit vad den blivit, men efter att man hittat rätt på slutet står man på sex raka matcher utan förlust. Det har inte hänt på länge, med tanke på att man trots allt har förlorat nio av 23 matcher hittills.

Annars är det antalet oavgjorda matcher som sticker ut för Torino. Efter 23 omgångar står man på elva kryss, och på hemmaplan har man svindlande fem raka kryss. Det säger en del om den defensivt inriktade, som det har fått bli, fotbollen som laget spelar.

Hemma mot Sassuolo, ett lag som däremot finns med i racet om Europaplatser, lär man försöka hålla nere siffrorna då bortalaget är bäst i mer öppna tillställningar.

Sassuolo går inte att lita på

Förra säsongen var Sassuolo som bekant ett av de mer positiva utropstecknena som fanns att hålla ögonen på, och förhoppningen var att provinsklubben den här säsongen skulle ta ytterligare steg mot att utmana i toppen.

Men så har inte blivit fallet och den senare delen av säsongen har helt enkelt varit för svag, med för få vinster generellt sett. Det är trots allt antalet vinster som är det som verkligen är skillnaden gentemot Napoli, SS Lazio och Atalanta, tre lag som ligger inom ett behändigt poängmässigt avstånd i toppen.

Det gör också att jag misstänker att Sassuolo får svårt att vinna borta mot Torino, ett lag som man kryssade (3-3) hemma mot i höstas.

Torino har också visat sig svårslagna på slutet och har god form, gott gry och goda förhoppningar om poäng efter den tunga vinsten borta mot Cagliari senast. Nu råkar det vara fem poäng ner till nedflyttningsplats. Men det är för tidigt att slappna av.

X (oavgjort) spelas till 3,35 gånger smeten hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,35
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20.45, fredag 26 februari 2021
TV: 
Stream: