Speltips Inter Atalanta

Speltips Udinese – Atalanta 20/1: Måstematch

Atalanta har inte råd att tappa poäng inför helgens tungviktsmöte med AC Milan i Serie A. Nu möter man Udinese den 20 januari 2021.

Det är intensiva tider för den som gillar italiensk fotboll och nästan varje dag i veckan ska det spelas matcher, för att man helt enkelt ska kunna få ihop den här säsongen med alla eftersläntrande matcher som dyker upp här och var.

Ett par av lagen står på bara 17 spelade omgångar, att jämföra med 18 spelade matcher som merparten av lagen i Serie A har. Därför har man på onsdagskvällen fått smälla in ytterligare en match, den mellan Atalanta och Udinese. Därtill ska Juventus och Napoli mötas inom kort för att göra den 18:e omgången helt komplett.

Men vad kan man då säga om Atalantas möte med Udinese? Jo, det är toppen mot botten som möts, och det brukar innebära att det ena laget dominerar.

Atalanta har också hittat formen på slutet, med fyra vinster på sina sex senaste matcher i ligaspelet, och ingen förlust så långt ögat kan nå.

Det gör att man nu åter ligger på Europaplats, och bara är tvåpoäng från tredjeplatsen. Det finns en liten chans att nå ligatiteln i år, men då måste man vinna den här matchen, och man måste vinna på lördag mot AC Milan.

Just lördagens toppmöte på San Siro blir någonting alldeles extra, men det är så pass många dagar dit att jag tror att man kan spela starkast möjliga lag här. Man har inte heller råd att tappa poäng i just det här mötet.

Udinese räcker inte till

Udinese har direkt svag form inför onsdagens tunga uppgift mot Atalanta och har inte minst förlorat fyra av sina fem senaste matcher, däribland mot Napoli och Juventus. Man har förtvivlat svårt mot lagen som ligger på övre halvan den här säsongen.

Dessutom ska sägas att Udinese nu har fem raka förluster mot Atalanta och om man inte redan visste det är det en tydlig indikation på det enorma gap som finns mellan lagen i kvalité.

Som om det inte vore nog med onsdagens tunga uppgift spelar Udinese också hemma mot Inter i helgen. Snacka om tuffa tider för det här laget.

Atalanta att vinna spelas rakt till 1,80 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Atalanta vinner
Odds: 1,80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00, onsdag 20 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: