udinese

Speltips Udinese – Venezia 27/8: Målspel

Venezia inleder Serie A med två tuffa matcher innan man i nästa omgång har en betydligt enklare omgång. Kan man ta poäng mot Udinese?

Att som nykomling i Serie A öppna säsongen med att spela borta mot Napoli är såklart inte det lättaste, men att åka därifrån med en 2-0-förlust får för Venezia ändå betecknas som någon form av okej resultat.

Det är inte ett Venezia som kommer att skrälla sig till den övre halvan den här säsongen, men det är ett Venezia som kan få tre lag bakom sig i tabellen. Ett av lagen som man gärna har bakom sig i tabellen är Empoli.

I nästa omgång spelar Venezia också mot just bottenkonkurrenten Empoli och det ser jag redan nu som en nyckelmatch för deras del. Faktum är att man öppnar säsongen med tre raka matcher på bortaplan, innan man sedan spelar hemma för första gången. Självklart är det främst hemma som Venezia kan skrälla.

Å andra sidan är Udinese i sig inget omöjligt lag, även om Udinese öppnade säsongen urstarkt med att ta en poäng mot ett visserligen reservbetonat Juventus, som bland annat inte hade Cristiano Ronaldo på planen.

Det är alltså en match där jag tror att Venezia kan göra det ganska bra, men har man det verkligen i sig att skrälla och ta poäng?

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Udinese är svårlästa

I början på 2010-talet var Udinese ett lag som högg i toppen av Serie A, men på senare har man snarare varit nära bottenstriden och det känns inte som att man har det i sig att slåss om Europaplatserna nu på ett bra tag.

Men med det sagt öppnade man alltså starkt hemma mot Juventus och kanske har man en trupp som kan göra det bättre i år.

Fast om jag ska vara ärlig ska vi inte läsa in för mycket av premiären. Här tror jag snarare att man kan få vissa problem med Venezia och att man är så stora favoriter som spelbolagen vill måla upp det som känns faktiskt lite farligt.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1.71 gånger insatsen hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.75 mål (asian handicap)
Odds: 1.71
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 18:30, fredag 27 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: