Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Verona – Empoli 22/11: Tudor-effekten

Ett formstarkt Verona tar emot den pigga nykomlingen Empoli i den 13:e omgången av Serie A. Matchen spelas måndagen den 22 november 2021 med avspark kl 18.30.

Eusebio Di Francesco sejour som Verona-tränare blev bara cirka tre månader lång. Redan efter tre matcher i Serie A och tillika tre förluster tappade Verona-ledningen tålamodet. Di Francesco fick därefter gå och in kom kroaten Igor Tudor – och det skiftet har visat sig slå väldigt väl ut.

Tudor har nu lett laget i nio matcher och har bara förlorat en – mot AC Milan på bortaplan. Innan landslagsuppehållet lyckades man få med sig ett kryss på bortaplan mot Napoli. Den matchen slutade 1-1 trots att både Kalinic och Bessa utvisades i matchens slutminuter och därmed är avstängda den här matchen.Dessförinnan besegrade man Juventus på hemmaplan med 2-1. Av de fyra senaste matcherna har man vunnit två och kryssat två.

Därmed har man också klättrat i tabellen och man ligger nu på tionde plats med 16 efter 12 matcher. På samma poäng hittar vi kommande motståndaren Empoli som dock har nio måls sämre målskillnad.

Nykomlingen Empoli har inlett Serie A-säsongen piggt. Mot de förväntade topplagen har man inte riktigt räckt till men i övriga matcher har man sett till att ta sina poäng.

Senast tappade man dock poäng hemma mot Genoa i en match som slutade 2-2 efter att bortalaget kvitterat i den 89:e minuten. Det var också Empolis första och enda oavgjorda ligamatch den här säsongen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada lag

Under Ivan Jurics ledning var Verona framförallt ett försvarsstarkt och målsnålt lag. Di Francesco hade för ambition att utveckla lagets offensiv men det var först när Igor Tudor tog över som det verkligen lossnade.

Inte minst lossnade det för en viss Giovanni Simeone. Diegos son har varit mer än glödhet på sistone och står nu noterad för nio mål på tio ligamatcher. Sju av dessa mål har han gjort i de fyra senaste matcherna.

Hans målform är minst sagt god och ser vi till vad de här båda lagen presterat den här säsongen finns det god anledning att tro på en målrik tillställning här. Verona är med sina totalt 25 mål på 12 bland de bästa i Serie A och med ett snitt på 3.83 insläppta/gjorda mål per match är man seriens ganska klart målgladaste lag. Empoli ligger på femte plats i den kategorin med ett snitt på 3.42 mål per match.

Verona och Empoli ligger alltså på samma poäng men det är de förstnämnda som har övertygat mest på sistone. På hemmaplan är de också ganska klara favoriter hos spelbolagen då en rak etta står i ett odds omkring 1.74 gånger pengarna.

Verona är rättmätiga favoriter men framförallt är det mycket som talar för att den här matchen kommer att bjuda på en del mål. Mitt spel blir därför att det kommer göras över 2.5 mål samt att båda lagen gör mål till oddset 1.86 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.86
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30, måndag 22 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: