3 juli 2019 Brasilien Argentina Speltips

Speltips Argentina – Chile 14/6: Copa America

Argentina och Chile har hamnat i en tuff grupp i Copa America, men när fyra lag går vidare finns det ingen anledning till stress den 14 juni.

Om det är någonting man kan notera med Argentina på senare tid är det att det inte är ett lika vägvinnande landslag som för ett par år sedan. Det känns spontant som att man har tappat en hel del sedan VM-finalen 2014 när man som bekant förlorade mot Mario Götzes förlängningsmål.

Sedan dess har Argentina inte riktigt nått samma höga nivå och jag tycker egentligen inte heller att man i det här VM-kvalet som nu pågår har imponerat särskilt mycket heller.

På sina fyra senaste matcher har Argentina tre kryss och en vinst, och vinsten kom borta mot Peru. Men mot lag som Colombia, Chile och Paraguay är det bara kryss som gäller för Argentina.

Men med det sagt är det dags att vifta undan det där och fokusera helt på Copa America. Det är åtminstone vad vi ska fokusera på i det här speltipset och under hela juni månad när turneringen i Sydamerika spelas parallellt med EM 2021.

Argentina öppnar med att spela mot Chile, samma lag som man alltså spelade 1-1 mot på hemmaplan i VM-kvalet för två veckor sedan.

Två lag med offensiv spets

Om det är något som är uppenbart med både Argentina och Chile är det att det är två lag som båda har offensiv spets. Det visar sig inte minst av att båda lagen har gjort mål i samtliga VM-kvalmatcher hittills.

Nu spelas turneringen, Copa America alltså, i Brasilien och det innebär såklart en stor fördel för det laget.  Det kanske är just det som gör att Argentina ändå måste gälla som underdog igen. Man skulle egentligen ha varit värd för mästerskapet, men det flyttades för ett par veckor sedan.

Med en grupp bestående av Argentina, Bolivia, Uruguay, Paraguay och Chile gäller det att vara påkopplade tidigt för att göra resultat. Här är många skickliga lag. Däremot går fyra av fem lag till slutspelet, så stressen är inte så påtaglig som den hade kunnat vara.

Chile har haft det lite tyngre med vinster på slutet och är inte samma starka landslag som för ett par år sedan heller- Däremot är man skickliga framåt.

Över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,75 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2 mål (asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 23:00, måndag 15 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: