Speltips Inter Atalanta

Speltips Atalanta – Cagliari 14/1: Coppa Italia

Coppa Italia, den italienska cupen, fortsätter på torsdagen den 14 januari 2021 när Atalanta jagar avancemang mot Cagliari.

Det är Coppa Italia för hela slanten som gäller mitt i veckan och på onsdagen spelade merparten av storlagen. Men ett storlag är kvar att slänga in i mixen och det handlar såklart om Atalanta, ett lag som har visat sig ganska starka i cupsammanhang.

Det bevisar inte minst det faktum att man nu är framme i åttondelsfinal i Champions League, även om det ser ut att ha kostat en del energi vad gäller det inhemska ligaspelet. Men det är väl en smäll man får ta helt enkelt.

Nu gäller man som stora favoriter inför matchen mot Cagliari och konstigt vore verkligen annars, inte minst då man är ett klart bättre fotbollslag.

Det är bara att titta på 2020 års matcher mellan lagen, där Atalanta vann höstens första möte den här säsongen med 5-2 på hemmaplan och sen vann borta mot Cagliari med 0-1 i somras när ligan återuppstartade.

Atalanta vinner

Atalanta har hittat formen ordentligt under 2021 och har tre raka vinster sedan den italienska fotbollen kom tillbaka efter julen. Då har man inte minst vunnit hemma mot Sassuolo med 5-1 och redan har gjort tolv mål på tre omgångar. Vansinnigt starkt.

Det gör att jag tror att man åker in i Coppa Italia med ett starkt positivt momentum och det är en faktor som man egentligen aldrig ska underskatta när det kommer till fotbollsmatcher, kanske ännu mindre när det är cupspel.

Cagliari har dessutom fyra raka förluster och ser i sin tur ganska svaga ut, inte minst mot storlagen som man konsekvent har förlorat mot under den här säsongen.

Atalanta -1,5 spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Hämta 1000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Atalanta -1,5
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:15, torsdag 14 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: