Speltips Blackburn – Preston 12/2: Mittenmöte

Simon Pålsson Publicerat: 12 February 2021

Fredagens möte i Championship är ett mittenmöte mellan Blackburn Rovers och Preston North End, två klassiska engelska lag.

Blackburn Rovers - Preston North End

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fredagsmöte i Championship är en trevlig tradition som man naturligtvis har valt att fortsätta med även den här säsongen, med ett par intressanta möten som redan har stuckit ut den här säsongen. Inte sällan blir det, av någon anledning, väldigt jämnt på fredagskvällarna.

Den här veckan är et mittenlagen Blackburn Rovers och Preston North End som ska göra upp, två lag som har grundmålsättningen att stanna kvar i Championship, och som automatiskt är inblandade i bottenstriden den här galet jämna säsongen.

Birmingham City ligger som bekant på nästjumboplatsen med sina 28 poäng, men man har samtidigt inte mer än tolv poäng upp till Middelsbrough på sjundeplatsen. Så vansinnigt jämnt är det den här säsongen.

Mitt i den smeten hittar vi Blackburn Rovers (39 poäng) och Preston North End (36 poäng). Det ska vara tillräckligt för att säkra nytt kontrakt, men det kan också visa sig att man blir inblandade i bottenstriden om man har en svag trend närmsta veckorna nu.

Underspelet lockar

Blackburn Rovers har varit ett offensivt inriktat lag under inledningen på den här säsongen, men inför det här mötet har man en trend som pekar nedåt när det kommer till det egna målskyttet. Nu har man bara snittat ett gjort mål per match under 2021 och det är stor skillnad på hur det såg ut inledningsvis.

Preston North End har tre matcher utan gjort mål på sina fem senaste, och trenden i deras fall tyder också på att man gör färre mål nu än i inledningen av säsongen.

Det som förenar lagen är att man båda spelar få oavgjorda matcher. Inledningsvis handlade det om att man allting gick för segern, men nu tror jag att det är mer och mer en slump.

Här blickar vi hur som helst mot underspelet.

Under 2,5 mål spelas till 1,87 gånger smeten hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,87
Bolag: Betfair
Spelstopp: 20:45, fredag 12 februari 2021
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: