Speltips Wigan - Bristol City 21 september 2018

Speltips Blackburn – Swansea 9/3: Tre poäng

Swansea City jagar tre nya poäng borta mot Blackburn Rovers i Championship, som har ett par matcher på schemat den 9 mars 2021.

Det är i det här skedet av säsongen som det allra mest intressanta händer och sker i engelska Championship, som nu går in i sin avgörande fas och vars tabell brukar sätta sig i den här fasen av säsongen.

På ena sidan har vi ett Blackburn Rovers som landar i mitten och som har elva poäng ner till strecket, och rimligen inte bör bli inblandade i bottenstriden på allvar. Det är ett maraton till säsong som man har i Championship och mycket kan fortfarande hända, men det är ett för stabilt lag, med en för stor poängskörd redan, för att hamna där nere. Tror jag.

Med det sagt har man en form som är lite upp och ner. Det släpps in lite för många, lite för enkla mål och vore det inte så hade man inte förlorat så många (15) matcher som man trots allt har gjort. Däremot är 12 vinster betryggande på många sätt.

I Swansea City har det efter att Brentford fallit igenom på slutet öppnat upp sig en möjlighet för laget att ta en direktplats till Premier League och det är där som siktet nu är inställt.

En trepoängare mot Blackburn Rovers hade varit precis vad laget behöver för att ta kommandot i den striden, som kan innefatta så många som fem-sex lag inför avslutningen på säsongen. Varje match, varje omgång, varje vecka är viktig att fokusera på.

Tunga tapp i hemmalaget <7h2>

Redan förra säsongen var Swansea City nära att ta sig till Premier League och inför den här säsongen har man en trupp som i stora stycken påminner om den som gick långt och bra förra säsongen. Det har gjort att man kunnat bygga vidare på mycket av det som var bra redan då.

Det som är viktigt inför den här matchen borta mot Blackburn Rovers är att laget saknar ett antal spelare. Liam Cullen, Ryan Bennett och Jordan Morris kommer inte att spela, och Steven-Andreas Benda har inte varit tillgänglig på hela säsongen i stort sett.

I hemmalaget är tappen dock både fler och värre. Daniel Ayala, Scott Wharton, Bradley Johnson, Jacob Davenport, Adam Armstrong och Lewis Holtby kommer inte att spela den här matchen och det gör att truppen kan anses lite tunn på vissa håll och kanter.

Swansea +0,25 (asian handicap) spelas till 1,70 gånger såsen hos CampoBet. Då får vi halva insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort. Andra halvan blir istället en vinst.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Swansea +0,25 (asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, tisdag 9 mars 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: