brasilien uruguay 25/3

Speltips Bolivia – Uruguay 24/6: Islossning

Uruguay gäller som spelbolagens stora favorit inför mötet med Bolivia, ett landslag som faktiskt kan underskattas ibland i Copa America.

Det är klart att det är Argentina, Brasilien och i viss mån Uruguay, Chile och kanske något landslag till som ses som reella utmanare till att vinna Copa America även den här gången när man ska spela turneringen på brasiliansk mark.

Men faktum är att Argentina inte har vunnit Copa America på 2000-talet och att man har fått se Brasilien vinna hela fem gånger sedan man själva vann sist. Bara för att nämna ett exempel.

Ett landslag som har varit att räkna med mer på senare år, eller på 2010-talet och framåt egentligen, är Uruguay och den gyllene generation spelare som man har eller har haft. För nu är det faktiskt så att ett par tunga spelare har lagt ner sina landslagskarriärer och ett par andra ser slutet på densamma.

Samtidigt är Uruguay ett fortsatt homogent och svårslaget lag, som föll med uddamålet mot Argentina i premiären och sen spelade 1-1 mot Chile nu senast. Det gör att Uruguay behöver vinna för att inte halka efter för mycket i gruppen.

Tänk dock på att fyra av fem lag går vidare till slutspelet och att man därmed inte behöver känna samma stress här som till exempel i EM 2021.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Uruguay är ett bättre lag

Uruguay har två raka vinster mot Bolivia när det kommer till VM-kvalet, men den senaste matchen är trots allt fyra år gammal. Sedan dess har Uruguay inte spelat mot Bolivia och landslagen har väl egentligen befunnit sig på lite olika nivåer om man ska vara helt ärlig.

Bolivia har öppnat det här mästerskapet med förlust mot Paraguay och sedan uddamålsförlust mot Chile. Det är inga horribla resultat för ett landslag som Bolivia – men kanske trots allt en reality check som säger att man är precis så bra (eller kanske dåliga) som vi hade anat.

Med allt det här i åtanke är det Uruguay som måste ses som favoriter inför matchen och någonting annat vore märkligt att fundera på i oddsväg.

Uruguay vinner och håller nollan spelas till 1.75 gånger såsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Uruguay vinner och håller nollan
Odds: 1.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 23:00, torsdag 24 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: