6 maj 2017 EttKryssTvå

Speltips Bournemouth – Swansea 16/2: Dröm om Premier League

AFC Bournemouth och Swansea City har siktet inställt på att få spela i Premier League under kommande säsong. Vi rekar med odds den 16 mars 2021.

Efter en synnerligen stark inledning på säsongen var det många som menade på att AFC Bournemouth var på väg att studsa tillbaka till finrummet Premier League direkt, och med tanke på att man har behållit stora delar av truppen var det inte konstigt.

Men verkligheten har sakta och säkert kommit ikapp AFC Bournemouth, som inte längre ligger på en playoff-plats, men som nu istället får rikta in sig på att kämpa hårt hela vägen in i mål för att hålla den där drömmen om Premier League vid liv.

AFC Bournemouth såg sylvassa ut direkt, men har tappat, och en stor del av förklaringen är att man förlorar för många matcher. Det är egentligen inte svårare än så. Tio förlorade matcher är betydligt mer än merparten av de andra lagen som slåss om en plats i Premier League nästa säsong.

AFC Bournemouth har sett lite, lite bättre ut sista veckorna, har fått ordning på sin offensiv igen och har blandat sig i kampen om de där playoff-platserna. Det är fem poäng upp och en poäng, eller gärna tre, skulle göra väldigt gott hemma mot Swansea City.

Swansea City har med en match mindre spelad än Watford ett kanonläge att gå upp på direktplats till Premier League. Nu är man på samma poäng, och en vinst för Swansea City här gör att man går förbi.

Championship för fullt

Lewis Cook och David Brooks är två spelare som inte kan spela den här matchen för AFC Bournemouth, men som jag var inne på tidigare är det en trupp och ett lag med en tydlig stämpel från Premier League fortfarande.

Det finns flertalet tunga namn som vi känner igen i startelvan och på pappret är AFC Bournemouth ett lag som fortfarande ska kunna göra upp om det hela vägen in i mål.

Nu möter man dessutom ett Swansea City med ett par tunga tapp. Jordan Morris, Marc Guehi, Liam Cullen och Steven-Andreas Benda kommer inte att kunna spela. Paul Arriola är också tveksam till spel. Däremot ska Steve Cooper skatta sig lycklig för att han får tillbaka mittbacken Ben Cabango. Det mesta pekar på att nyckelspelaren går in i startelvan direkt igen.

I grundläget är det här två ganska offensiva lag och känslan är att det är offensiven som åter hamnat i fokus.

Båda lagen göra mål spelas till 1,95 gånger såsen hos Hajper.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,95
Bolag: Hajper
Spelstopp: 20:45, tisdag 16 mars 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: