16 november 2018 Speltips Brasilien Uruguay

Speltips Brasilien – Colombia 24/6: Gruppfinal

Natten till torsdagen den 24 juni 2021 svensk tid spelar Brasilien och Colombia en viktig match om vilka som vinner gruppen i Copa America.

Det kan kallas gruppfinal när Colombia spelar mot Brasilien natten till torsdagen svensk tid, men i själva verket ska man komma ihåg att det ska till att spelas några matcher till innan vi kan lägga hela det här gruppspelet i Copa America bakom oss.

Men en sak är säker och det är att Colombia måste ta och vinna mot Brasilien om man ska han någon chans att vinna gruppen. För en vinst, en förlust och ett kryss räcker inte långt om man inte också vinner mot det som är den svåraste utmanaren där i toppen.

Å andra sidan går fyra av fem lag vidare till slutspelet och i slutändan är det väsentliga trots allt att man tar sig till kvartsfinalerna. Det är då det ska till att avgöras. Colombia känns som ett ganska svårslaget lag den här gången och kan säkert resa sig i det avgörande skedet.

Men med det sagt är det Brasilien som imponerar mest och med 7-0 på två matcher har man visat var skåpet ska stå ganska direkt. Mot Colombia är det nog första gången som Brasilien får bekänna färg på riktigt. Peru och Venezuela är lag som man ska vinna mot.

Om vi frågar spelbolagen är Brasilien också stora favoriter mot Colombia. Det vore nästan konstigt om så inte vore fallet med tanke på den starka inledning som man har haft i Copa America.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds i Copa America

När vi synar oddsen generellt i Copa America är det uppenbart att de stora nationerna med Brasilien och Argentina i förarsätet ofta får väldigt stort stöd av spelbolagen. Det är helt enkelt nationer som man räknar med ska vinna sina matcher.

Så här långt har Brasilien inte gjort någon besviken, medan Colombia varit ett ganska svagt lag under inledningen på gruppspelet.

Colombia föll mot Peru senast och har dessutom poängtapp mot svaga Venezuela i sitt bagage. Det är egentligen bara uddamålsvinsten mot Ecuardor i premiären som håller någon form av heder på Colombias sida.

Ärligt talat kan jag inte se hur Colombia ska ha någon chans mot Brasilien heller. Därför tänker jag inte göra det svårare för mig än vanligt här.

Brasilien vinner spelas till 1,51 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brasilien vinner
Odds: 1,51
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 02:00, torsdag 24 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: