Streama Super Bowl

Speltips Buffalo Bills – Indianapolis Colts 9/1: NFL-slutspelet inleds

Brwa Pishdari rekar inför wild card-rundan i NFL-slutspelet där Buffalo Bils spelar hemma mot Indianapolis Colts den 9 januari 2021.

Rekar: Brwa Pishdari

Äntligen är det dags för NFL-slutspelet! Helgen bjuder på totalt sex matcher, där vi hittat några kanonspel i lördagsmatchen mellan Buffalo Bills och Indianapolis Colts.

Efter 17 fantastiska veckor av NFL är det återigen dags för NFL-slutspelet. Det väntas några intensiva veckor innan det finaste vi har står på agendan; Super Bowl.

Indianapolis Colts är tillbaka i slutspelet och möter årets sensation Buffalo Bills. De kommer från fem vinster på de sju senaste och detta mycket p.g.a. runningbacken Jonathan Taylor.

Buffalo Bills vann sin division för första gången sedan 1995, de kommer in i slutspelet med stort självförtroende och har sitt bästa lag på väldigt länge. Frågan är om försvaret kan nå upp till nivåerna offensiven har nått upp till?

Springspelet lockar

Jonathan Taylor snittar 123.5 yards per match på sina sex senaste starter och han har även gjort sju touchdowns de fyra senaste matcherna, han är on fire!

Buffalo Bills defense är stabilt men mot runningbacks är de på den nedre halvan i ligan, på 17e plats. Buffalo är ett av ligans bästa offensiva lag och Colts kommer få det otroligt tufft om de inte använder sitt springspel.

Indianapolis Colts är ett lag som springer mycket, de befann sig på tionde plats i ligan i antal försök och de snittade 124.8 yards per match.

Buffalo ligger som jag nämnde tidigare på 17e plats i rushing-defense och släpper till 119.6 yards per match. De släpper även till 1.3 rushing touchdowns per match och det är på 27e plats i ligan.

Det här kommer bli en lång dag för Colts om man inte använder sig av Jonathan Taylor och sitt springspel. Förutsättningarna ser fantastiska ut för Colts Rushing-offense och jag kommer därför plocka två spel från denna match.

Speltips 1: Jonathan Taylor över 75.5 rushing yards spelas till 1.83 hos Bet365

Speltips 2: Jonathan Taylor att göra Touchdown spelas till 1.90 hos Bet365

Speltips:

Speltips: Jonathan Taylor över 75.5 rushing yards
Odds: 1,83
Speltips: Jonathan Taylor att göra Touchdow
Odds: 1,90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:05, lördag 9 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: