Speltips Crystal Palace Burnley 29 juni 2020

Speltips Burnley – Bournemouth 9/1: FA-cupmöte

FA-cupen åker vidare med den femte omgången i veckan. Burnley spelar hemma mot AFC Bournemouth i ett intressant möte.

Burnley - AFC Bournemouth

FA-cupen
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

På pappret ser man ett Burnley från Premier League och ett AFC Bournemouth hemmahörande i Championship, och vid en snabb besiktning kan man tänka sig att Burnley är ett lag på en helt annan nivå än AFC Bournemouth just nu.

Men det får man säga är helt fel sätt att se på saken, med tanke på att AFC Bournemouth trots allt är ett topplag i Championship, och att Burnley inte direkt är ett lag som går att lita på vecka ut och vecka in i Premier League.

AFC Bournemouth låg väldigt bra till i toppen av Championship, men har sista veckorna hamnat i ett lite sämre stim, och har därigenom tappat sitt momentum i toppen. Just nu ligger man på en playoff-plats i tabellen, men AFC Bournemouth var ett tag på väg mot en direktplats. Det återstår att se vart säsongen leder.

Vad man ska ha med sig är att det här är två lag som båda skulle kunna tänkas ha sitt fokus på ligaspelet, eftersom AFC Bournemouth har bra häng på en Premier League-plats, och då Burnley slåss på nedre halvan i Premier League.

Men samtidigt har båda lagen en stark chans att på riktigt kunna konkurrera om en titel i FA-cupen, då man redan tagit sig så pass långt och nu har ett överkomligt motstånd.

Odds på FA-cupen

AFC Bournemouth har tidigare i januari månad lyckats signa en viss Shane Long, som mycket väl kan tänkas bli en viktig spelare här också. Ben Pearson är ett annat namn som det gäller att hålla reda på i offensiven för AFC Bournemouth.

Vad man ska ha med sig är att AFC Bournemouth kan tänkas vila Junior Stanislas och Dominic Solanke, två spelare som annars konkurrerar om startplatser.

Burnley å sin sida har Chris Wood borta med en skada, samt Charlie Taylor, Robbie Brady och Josh Brownhill tveksamma till spel.

Båda lagen göra mål spelas till 1,90 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,90
Bolag: bet365
Spelstopp: 18:30, tisdag 9 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: