18 februari 2020 Dortmund PSG Speltips

Speltips Caen – PSG 10/2: Franska cupen

Den franska cupen, vid namn Coupe de France, fortsätter onsdagen den 10 februari 2021 när Caen möter Paris Saint-Germain.

Caen - Paris Saint Germain

Coupe de France
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Om man är den typen av spelare på bettingmarknaden som helst fokuserar på favoritspel och att hitta storklubbar som lever upp till sin egen hype är förmodligen Paris Saint-Germain det lag som man har allra närmast sitt hjärta.

Paris Saint-Germain har i för sig inte varit fullt så pålitliga den här säsongen, men ser vi till hela 2010-talet är man utan tvekan det lag i Europa som gått att lita på mest i det inhemska ligaspelet, kanske i konkurrens med Juventus.

Nu ser man dock ut att ha vänt på den här säsongen till att åter sluta med en ligatitel, även om man har en del kvar att vässa på. Mauricio Pochettino har tagit över som huvudtränare och förmodligen får vi se den här förbättringen inom kort. Det finns helt klart redan nu sådana tecken.

Paris Saint-Germain kommer vid sidan om Ligue 1 och Champions League också att göra sitt yttersta för att vinna den franska cupen Coupe de France även den här säsongen.

I den här rundan spelar man mot Caen, ett lag som Paris Saint-Germain nu har 17 raka matcher mot utan att förlora. Det är minst sagt ett svindlande facit.

Paris Saint-Germain vinner enkelt

Paris Saint-Germain har två raka fina vinster i Ligue 1, 3-0 mot Nimes och 0-2 borta mot Marseille, som gör att det här och nu känns som ett lag att lita på. Det finns egentligen ingen anledning att ifrågasätta att man skulle ta och vinna den här matchen också.

Med det sagt är Paris Saint-Germain ett lag som kostar på sig att rotera lite med truppen och jag kan tänka mig att man inte sätter sitt allra starkaste lag på banan här.

Men Paris Saint-Germain har också 37 raka matcher utan förlust i den här turneringen och ett mittenlag från Ligue 2 bör rimligen inte vara laget som ska stoppa den sviten. Eller hur?

Paris Saint-Germain vinner mot noll spelas till 1,61 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: PSG vinner mot noll
Odds: 1,61
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, onsdag 10 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: