12 januari 2020 Aston Villa Manchester City Speltips

Speltips Cheltenham – Manchester City 23/1: Programenligt

Manchester City ser ingen anledning att bidra till onödig spänning i FA-cupmötet med Cheltenham lördagen den 23 januari 2021.

Cheltenham - Manchester City

FA-cupen
Hämta bonus!
för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det finns massor av saker som talar för Manchester City inför den här mathcen och alla kan se att det här laget har hittat tillbaka till det som i perioder gör att man känns nästan helt ostoppbara. Det är med andra ord helt fel läge att möta Manchester City just nu.

På sina 16 senaste matcher har Pep Guardiola fått se Manchester City hålla nollan 13 gånger om, och det är ett magiskt facit i kombination med den offensiv som äntligen har vaknat till liv igen.

Såvida Manchester City går in med fullt fokus till matcherna vinner man numera och det finns inte mycket som talar för att man inte skulle ha detta fokus inför mötet med Cheltenham, en motståndare som man såklart ska slå alla dagar i veckan.

Faktum är att Manchester City har elva vinster på sina tolv senaste FA-cupmatcher, och det är uppenbart at tman har en förmåga att ta den här turneringen på allvar, även om huvudfokus alltid ligger på annat håll.

Att hemmalaget Cheltenham Town, som är det fulla namnet, har fem raka matcher utan förlust i League Two känns inte riktigt som någonting som är relevant, eller tillräckligt bärande, när man ska möta Manchester City.

Odds i FA-cupen

När det kommer till oddsen i FA-cupen är det uppenbart att spelbolagen konsekvent håller lagen från Premier League som stora favoriter och det vore såklart väldigt konstigt om så inte vore fallet. Det är och förblir lagen från högstaligan som går långt i den här turneringen.

Manchester City har precis fått sin anfallare Sergio Aguero smittad i corona strax efter att han var tillbaka från skada. Det är dålig tajming. Dessutom saknas Kevin De Bruyne, Kyle Walker och Aymeric Laporte. Men spelar det roll här? Knappast va?

I hemmalaget saknas Chris Husey och Elliot Bonds, men jag tänker inte ge mig på att försöka gissa hur pass viktiga dessa båda spelare är för laget. Det ska inte spela någon roll.

Manchester City vinner den här matchen om man går in med fullt fokus och det räknar jag blint med att man kommer att göra.

Manchester City vinner och håller nollan spelas till 1,80 gånger smeten hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter i bonus!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Manchester City och håller nollan
Odds: 1,80
Bolag: bet365
Spelstopp: 18.30, lördag 23 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: