Colombia Chile 23 juni 2016

Speltips Chile – Bolivia 18/6: Slakt

Bolivia har faktiskt vunnit Copa America en gång, men numera är det inte ett landslag som ska ha någonting att sätta emot Chile.

Faktum är att Bolivia spelade final i Copa America för så lite som 24 år sedan och i mitten på 1900-talet kunde man rent av vinna hela turneringen, men det är minst sagt andra tider i den sydamerikanska fotbollen nu.

Inför årets Copa America är Bolivia det landslag som förutspås komma sist i hela turneringen av många och det ska extremt mycket till för att man ska ta sig vidare från gruppspelet. Då går ändå fyra av fem lag från varje grupp vidare.

Men Bolivia har helt enkelt en för svag spelartrupp och även om man spelade 1-1 mot Chile så sent som för ett par veckor sedan i VM-kvalet är det inte ett landslag som skrämmer jättemycket när det är dags för skarpt läge. Det måste jag ändå säga.

Bolivia öppnade också Copa America med att förlora klart mot Paraguay med hela 3-1 och på pappret ska då Chile vara en svårare motståndare.

Samtidigt tycker jag personligen fortfarande att Chile lider lite av symptomet att man är väldigt bra mot bättre nationer och att man faktiskt kan streta till sig riktigt bra resultat mot många lag i Copa America, VM och andra turneringar. Men man har lite svårt mot sämre lag – och det är många gånger man inte kan kapitalisera på sitt spelövertag.

DUBBLA DINA PENGAR – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus just nu kommer från Lucky Sports. Sätt in 100 kronor – och har du inte minst dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Chile tar kommandot

Men spelmässigt kan jag inte se någonting annat framför mig än att Chile tar tag i taktpinnen från första stund i den här matchen – och försöker visa att man är det bättre laget på alla möjliga sätt.

I premiären mot Argentina stod man upp riktigt bra och det faktum att man fick med sig 1-1 där visar att man är ett lag att räkna med i Copa America 2021.

Bolivia förlorade som sagt med 3-1 mot Paraguay och det ska mycket till för att man ska ha lyckats trolla fram ett bättre spelsätt på ett bra dagar.

Eduardo Vargas gjorde målet mot Argentina, men med spelare som Gary Medel, Arturo Vidal och ett par till finns det nog med rutin för att inte slappna av här mot Bolivia.

Chile vinner och håller nollan spelas till 1,80 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chile vinner och håller nollan
Odds: 1,80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 23:00, fredag 18 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Jämför odds:


Jämför odds: