25 februari 2019 öster malmö ff speltips svenska cupen

Speltips GAIS – Malmö FF 1/3: Kniv mot strupen

Malmö FF har kniven mot strupen redan i den andra omgången i Svenska Cupen-gruppspelet när GAIS väntar på bortaplan den 1 mars 2021.

Det har inte varit en vidare sprakande inledning på den här svenska fotbollssäsongen för de regerande svenska mästarna Malmö FF, som naturligtvis gäller som stora favoriter inför den allsvenska premiären även den här säsongen. Det är någonting man har vant sig vid och som vi är många som räknar med utan vidare analys.

Men som vanligt kan det vara tufft att försvara SM-guld, även om MFF har gjort det två gånger tidigare på 2010-talet.

Vad vi kan bedöma av försäsongen hittills, samt tävlingspremiären hemma mot Västerås SK förra helgen, finns det en hel del kvar att jobba på för Jon Dahl Tomasson. Det stora problemet är att det saknas en given nia längst fram, sedan Isaac Kiese Thelin lämnat klubben i vintras.

På årsmötet för MFF Support i helgen ska Anders Pålsson, ordförande, ha hintat ganska friskt om att det finns en anfallare på väg in till klubben inom kort. Men det blir inga minuter för honom i den här matchen borta mot GAIS.

Malmö FF förlorade också det första cupmötet, då hemma mot Västerås SK, efter en riktigt deppig insats på Malmö IP. Det gör att man nu måste ta poäng mot GAIS för att äventyret inte ska vara över redan efter två omgångar. Det är nämligen bara ett lag som går vidare från varje grupp.

Malmö FF måste vinna

En poäng är ett måste rent matematiskt, men jag skulle tro att Malmö FF behöver vinna för att inte riskera att åka ut med huvudet före här. Det är inte världens enklaste sak att åka upp till Göteborg och bara plocka med sig tre poäng.

Inte minst kan det bli krångligt sedan GAIS vunnit sin första cupmatch, mot allsvenska Halmstads BK. Det gör att man har ett ganska bra utgångsläge inför matchen mot MFF. Om man undviker att förlora har man allting i egna händer inför den sista omgången, då man ska spela mot ett Västerås SK som på pappret är mest överkomligt.

Malmö FF lär ta kommandot här, men det finns inte mycket som pekar på att laget är redo att köra över ett motstånd som GAIS redan nu. Där är man inte i sina förberedelser inför säsongen.

Under 3,5 mål spelas därför till 1,67 gånger såsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,67
Bolag: Betfair
Spelstopp: 19:00, måndag 1 mars 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: