Speltips Hammarby Sirius 11 juli 2020

Speltips Hammarby – Trelleborg 1/4: Kvartsfinal i Svenska Cupen

Svenska Cupen-kvartsfinalen mellan Hammarby och Trelleborgs FF spelas torsdagen den 1 april 2021 på Tele 2 Arena i Stockholm.

Nej, det är inget aprilskämt. Till slut ska det minsann spelas semifinal i Svenska Cupen, efter att mötet mellan Hammarby och Trelleborg har skjutits fram upprepade gånger sedan några veckor tillbaka.

Anledningen var en klustersmitta som bröt ut och slog ut närmare hela truppen i hemmalaget Hammarby. Efter att ha vunnit samtliga matcher i gruppen, däribland gruppfinalen mot AIK i den sista omgången, såg man ut att vara i fasligt slag, men frågan är hur bra Bajen är nu?

Efter två veckors vila, och begränsad träning för många spelare, råder det viss osäkerhet kring hur bra laget är just nu. Man har kunnat träna normalt under den här veckan, men vi vet sedan tidigare att covid-19 kan få lite mer långsiktiga effekter på spelet och spelarna, inte minst om en hel trupp i princip har haft det.

Å andra sidan är Hammarby ett rakt igenom bättre fotbollslag än Trelleborgs FF och med det i åtanke vore annat än avancemang till semifinalen konstigt.

Väl i semifinalen väntar Djurgårdens IF och då kan det alltså bli tal om ett nytt, mäktigt cupderby. Dessvärre inför tomma läktare, men ändå. Trelleborgs FF har dock för avsikt att göra det spännande.

TFF kan skrälla – nästan

I mina ögon låter det högst rimligt att Hammarby ska gälla som favoriter, men Trelleborgs FF har imponerat hittills i cupspelet och man såg också till att bibehålla formen genom att vinna med klara 3-0 mot Östers IF i en träningsmatch härförleden.

Trelleborgs FF har inte spelat mot Hammarby sedan 2018, men då gjorde man två okej matcher och tog sånär poäng på Tele2 Arena. Historiskt har man varit ett lag som kan skrälla mot Hammarby och jag tror att man kan göra det igen.

Nu tror jag inte att det räcker till avancemang, men känslan är att matchen blir lite mer jämn än vad spelbolagen tror. Det vore inte konstigt om Hammarby hade en lite krampaktig form inför den här matchen, med tanke på alla omständigheter.

Trelleborgs FF +1,5 spelas till 1,98 gånger såsen hos William Hill. Där är man flera punkter högre än alla konkurrenter på den svenska marknaden. Passa på nu och få ett freebet – alltså ett gratisspel – på 100 kronor i samband med din första insättning.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Trelleborgs FF +1,5
Odds: 1,98
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:00, torsdag 1 april 2021
TV: 
Stream: