Speltips Juventus Milan 12 juni 2020

Speltips Inter – Juventus 2/2: Rasim hoppas dubbla såsen!

Rasim Reiz rekar med odds inför tisdagskvällens möte mellan Juventus och Inter i semifinalen av Coppa Italia den 2 februari 2021.

Inter - Juventus

Coppa Italia
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Semifinal I Coppa Italia I Derby della Madoninna när Juventus-Inter drabbar samman på San Siro

Gästerna från Turin är tillbaka på San Siro för att ta revansch från den förnedring man åkte på för några veckor sedan där hemmalaget vann med 2-0 i Serie A. Sen den matchen har Juventus fyra raka segrar 10-0 i målskillnad. Många har ifrågasatt Juventus kvalité den här säsongen, med nya unga spelare som ska slussas in och en tränare med noll erfarenhet av just att vara tränare. Nu ställs man återigen mot Inter, som enligt mig är det bästa laget i Serie A just nu, all respekt för Milan som toppar Serie A, men Inter har på pappret det bästa laget och när man får till det spelmässigt som i senaste mötet mot Juventus så var det en överkörning. Juventus kommer ha det bästa laget tillgängligt för att ge sig en bra möjlighet att ta sig till final.

Hemmalaget saknar sin anfallsstjärna Romelu Lukaku som är avstängd annars är det bästa möjliga lag Antonio Conte har till sitt förfogande och visst kommer han gå för den här titeln, allt annat vore mycket märkligt. Inter är inne i en fantastisk form och en bred trupp som kan slåss på flera fronter den här säsongen. Semifinaler i en turnering är alltid fyllda av bra matcher där lagen går för segern och en final väntar mot ett lite svagare lag i form av antingen Napoli eller Atalanta som möts i den andra Semifinalen.

Odds i Coppa Italia

Jag tror vi får se en tuff match med två lag som är riktigt taggade på att slå varandra, och med en hel del offensiva spelare som kan avgöra på egen hand. Cristiano Ronaldo mållös i senaste två matcherna är en morot att på egen hand vilja avgöra den här semifinalen. Det gäller att båda lagen är påkopplade från start annars blir man straffade på den här nivån. Returmatch om en vecka så man vill nog ha så bra utgångsläge som möjligt.

Tittar vi på spelmarknaden så är Inter knappa favoriter i och med formen och senaste matchen lagen möttes så är det ganska rimligt. Jag ser dock Inter som större favoriter än marknaden men som alltid så kan man inte räkna bort den gamla damen.

Jag tänker kika mer på målmarknaden och tror det här kan bli en ganska underhållande match med en hungrig Cristiano Ronaldo samt ett försvar hos Juventus som haft det svårt mot bra motstånd.

Jag väljer att klicka i över 2,5 mål i matchen till fina 2,00 gånger pengarna hos Bet365

Trevlig kväll

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta upp till 1 250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,00
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, tisdag 2 februari 2021
TV:  Streama Inter – Juventus | Läs mer
Stream:  YouTube

Jämför odds: