5 februari 2018 Super Bowl New England Patriots Philadelphia Eagles speltips NFL

Speltips Kansas City Chiefs – Buffalo Bills 25/1: Nattens NFL

Brwa Pishdari med dagens andra speltips i NFL-slutspelet när Kansas City Chiefs spelar hemma mot Buffalo Bills den 25 januari 2021.

Mahomes är tillbaka och det väntas en fantastisk match på Arrowhead Stadium mellan Kansas City Chiefs och Buffalo Bills.

Patrick Mahomes blev friskförklarad och är tillbaka till årets viktigaste match, AFC championship game. Utan Mahomes så skulle Kansas lika gärna förberett sig inför nästa säsong. Kansas kommer in i matchen med ett stort självförtroende, men denna match kan bli väldigt lurig för dem. Buffalo släppte till tre poäng mot mäktiga Baltimore Ravens. Kan Mahomes och Kansas gå till sin andra Super Bowl på två år? Det återstår att se.

Buffalo Bills är i semifinal, det i sig är helt fantastiskt med tanke på att de inte ens var i slutspel för 2 år sen. Buffalo Bills menar allvar i år, de har onekligen ett komplett lag och kan slå alla lag i NFL. Förra veckan så såg matchupen inte alls bra ut men de gjorde justeringar och körde verkligen över Ravens,vilket var minst sagt imponerande.

Kansas kommer vilja få till springspelet idag, det var det som gjorde så att de vann när lagen möttes i grundserien. Clyde Edwards hade 162 yards och Buffalo hade inget svar för honom. Det svåra med att möta Kansas är att lagen har så stor respekt för Mahomes och deras passningsspel att de blottar sig för springspel. Med all rätt när de har ligans bästa tight end, en av ligans bästa wide recievers och fantastiska spelare på i princip varenda position.

Buffalo Bills kommer behöva springa lite med bollen i denna match, när lagen möttes tidigare så hade de inget springspel och det är inte ett vinnande koncept, speciellt inte mot ett lag som Kansas. För att vinna måste Buffalo spela som de gjorde förra matchen men etablera springspelet och göra allt de gjorde bra lite bättre. Stoppar dom Kansas passningsspel så har de redan vunnit mycket.

Travis Kelce går inte att stoppa

Buffalo kan försöka stoppa Kansas på olika sätt men en person de inte kommer kunna stoppa är Travis Kelce. Travis Kelce har varit en av ligans bästa tight ends i ett antal år nu men de senaste åren har han verkligen sprungit ifrån de andra i ligan. I år var han på en helt egen nivå och hade han inte fått vila i sista matchen hade han förmodligen även vunnit recieving yards i hela ligan.

Buffalo har varit ett av de bättre defensiva lagen mot slutet av säsongen. Förra veckan så visade de vad de är kapabla till. Det här är dock något helt annat. Kansas har haft ligans bästa offensiv i tre år och jag har svårt att se Buffalo stoppa Mahomes och Kelce. Kelce är Mahomes säkerhet när det krisar, dessutom är Kelce en ‘’big game player’’ och presterar alltid bra i slutspel, mitt spel blir således

Speltips: Travis Kelce att göra touchdown. 1.80 på Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Travis Kelce att göra touchdown
Odds: 1,80
Bolag: Unibet
Spelstopp: 00:40, måndag 25 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: