Streama Super Bowl

Speltips Kansas City Chiefs – Cleveland Browns 17/1: NFL

Brwa Pishdari rekar med odds inför Cleveland Browns tuffa NFL-möte med Kansas City Chiefs den 17 januari 2021.

På söndag är han äntligen tillbaka på scenen; Patrick Mahomes. Cleveland gästar Kansas City Chiefs i Divisonal Round.

Kansas kommer från en Superbowl vinst och en 14-2 säsong. De var favoriter till att vinna inför säsongen och än så länge har de levt upp till alla förväntningar. Flest vinster under säsongen och imponerande vinster på bortaplan mot lag som Tampa, New Orleans, Buffalo Bills, Ravens.

Cleveland vann mot Pittsburgh och det blev ett eko över hela NFL. Pittsburgh spelarna hade trashtalkat hela veckan och Cleveland svarade med 0-28 ledning efter en quarter.
Cleveland kommer in i den här matchen som en stor underdog och har precis allt att vinna, ingenting att förlora.

Två av ligans bästa offensiver

Kansas City Chiefs har ett av ligans absolut bästa offensiver och Patrick Mahomes. Patrick Mahomes är ett fenomen och det är väldigt sällan Kansas kliver av planen utan att göra 30 poäng. Kansas har ligans bästa tight end, en av ligans bästa wide receivers och ligans absolut bästa offensiva coach.

Cleveland hade när dom ville ett av ligans bästa offensiver. De har gjort 35, 34, 49, 37, 41, 42, och 48 poäng i olika matcher denna säsong. För att Cleveland ska vinna måste de kunna göra poäng. Det gör man genom att använda play-action och tvinga Kansas att stanna på planen så länge som möjligt.

Det är två av ligans sämsta defensiver som möter varandra i viktiga statistiska kategorier. Båda lagen har varit med om flera ‘’shootouts’’ och jag har svårt att se hur lagen ska hålla poängskörden nere. Båda lagen har en fantastisk offensiv och en dålig defensiv och jag tror därför på väldigt mycket poäng.

Speltips: Över 57.0 poäng 1.92 på Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 57,0 poäng
Odds: 1,92
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:05, söndag 17 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: